|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Popieram post wyżej : P
A pozatym, mnie wogóle sie drzewka nie zarobaczają xD Nie mam domku biedronki, a drzewka nietknięte : P Ja chce byś simoroślą! Łeee xD I te łatwiótkie (tak, wiem, pewnie z błędem) zdobywanie rang ![]() Ale dodatek jest super! Takie urozmaicenie do gry... Świetny. Wczoraj dostałam ^^ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nom ja mam od ok. miesiaca i dalej mi się nie znudził
![]() ![]() ![]() ![]() Aha i te chwasty to własnie jest urozmaicenie gry, jkaby ich nie było byłoby za łatwo ^^ |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a ile dni trwa jedna pora roku?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
Jedna pora roku trwa pięc dni, ale w nagrodach aspiracji jest tzw. pogodomistrz, za pomocą którego możesz przedłużyć porę roku, lub ją zmienić. Niestety po kilku użyciach "wyczerpuje się" i nadaje na złom.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
Mnie trochę śmieszy to, że przy zbiorach ( z kilku krzaczków jednocześnie) pojawia się: zbierz wszystkie pomidors, bakłażans, itp. xP xP xP I szkoda jeszcze, że nie marzną ZWIERZAKI.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Heh, zwierzaki w realu także nie marzną ani nie dostają udaru xD Po prostu ich sierść jest odpowiedzio gęsta do każdej pory roku xD A pies albo kot nie może np. pływaż w basenie xD (a szkoda).
Wg. mnie to jednak dobrze ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Każda pora roku trwa tylko 5 dni? beznadzijenie no mogli juz jakos bardziej relalistycznie zrobic ;p
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
a czy da sie przedluzyc pore roku np lato?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
sorki ze post pod postem |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |