![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Szynszylam-Przebudowa Europejskiej Kamienicy powiem,że Ci wyszła ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Szczeże? Niepodoba mi się.
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
8/10 Ponieważ niepodobał mi się troszkę gabinet :smirk:
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Hmmm..Po tym jak obejrzałam ten domek odniosłam wrażenie,że nic dodać nic ująć.Bardzo ładnie wykonany,ale do takiego 'starodawnego,antycznego' stylu nie pasuje takie 'rajdowe auto'.Brzydka łazienka-jak w grobowcu.Nie podoba mi się trochę gabinet.Zewnątrz pięknie a wewnątrz mogło być lepiej.
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
gdy zobaczyłem zdjęcie nie wyglądało jak Europejska Kamienica tatoalna odmiana za to masz punkcik ;D ale łazienka to istny grobowiec sam lubie ciemne barwy ale to przesada a za dom 6/10
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z Ulimile dom wygląda jak kosciół i nie jest piękny tylko tragiczny :/ widać niebo na zdjęciach a dodatki słabo spasowane :/
|
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Lol..... Jeżeli twój dom za nic mi się nie podoba to z jakiej racji mam go ocenić np. 10/10 i twoja riposta jest naprawde denna.... |
|
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#20 |
Reputacja: 20
|
![]()
Zgadzam się z Adamem. Już jakieś fochy szynszylam stroisz. Mi również przeszkadza, że widać niebo na zdjęciach, bo to wszystko psuje. Poza tym każdy może oceniać to, co chce, a z tego, co zauważyłem, to Adam ocenił również dom. Napisał, że wygląda jak kościół i nie jest wcale piękny, a dodatki słabo spasowane. To chyba jest jakaś ocena domu, prawda? Z tego, co wyczytałem z wypowiedzi Adama, nie było wzmianki o tym, że Ulmille buduje lepsze domy i zawsze mu daje 10/10. Przyhamuj, proszę cię, bo tylko się ośmieszasz. Nikt nie może skrytykować twojego domu...? Brr, ja się boję. Nie będę oceniał już twoich dzieł, bo jeszcze mnie tu wyklniesz!
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|