![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Za pomysł 10/10 z tymi kwiatami na dachach itp
![]() Za bryłe 10/10 Za dobranie kolorów 5/10 :con: W środku 5/10 Na zewnątrz 10/10 ![]() Czyli 8/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
z zewnątrz niby ładny i oryginalny ale kompletnie nie w moim stylu i gdyby mi mieli dopłacić to bym nie zamieszkał w nim.. jak dla mnie obleśny 2/10
w wewnątrz lepiej aczkolwiek również nie w moim stylu.. taki zbyt idealny i.. po prostu nie dla mnie. Jedynie to mi się łazienka podoba i ten samochód na podjeżdzie i dlatego 4/10 ocena końcowa 3/10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Trzeba przyznać dom na zewnątrz jest po prostu przepiękny, śliczny i w ogóle, ale ilość krzaków jest przerażająca i serdecznie współczuje ogrodnikowi. W środku jest trochę gorzej. Tapeta w kuchni jest taka wściekła. A tak ogólnie to spoko tylko style jakieś pomieszane. 8,5/10
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się bryła domu. Jest oryginalna, ale za to te cegły wymieszane z tym szarawym kolorem jakoś mi tu nie pasują. Basen ma ciekawy kształt i ładnie wygląda w śród tylu krzaków i roślin. W środku przytulnie i miło, ale kuchnia za bardzo różowa. Reszta pomieszczeń ładna.
Moja ocena: 9/10 (-0,5 za kolory domu z zewnątrz, -0,5 za "wściekłą" kuchnię). Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
na początku pomyślałam..."Jezu ale pokręcona chaupa" lecz po obejrzeniu go uznałam że jest...piękny!
9+/10
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Jak na to patrzę widzę...Alicje w krainie czarów. Wszystko napaćkane gdzie popadnie. Ogród to komletne 0. Moja ocena 2/10.
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Piękny tylko że link do ściągnięcia nie działa ;(
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Aha a i tak nie moge ściągnąć bo jak nawet na chwile mieć 2 konto to jest przepraszamy rejerstracja przez proxy zabroniona.Co to jest proxa i czemu wcześniej się dało a teraz nie. ;(
Ostatnio edytowane przez cysia : 24.04.2007 - 12:47 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|