![]() |
#162 |
Guest
|
![]()
Fajne tylko nie podoba mi sie to 'hehe' 'hihi' itp.;/ ale tak to super,przeczytalam wszystkie części
![]() Ostatnio edytowane przez kornelia911 : 02.04.2007 - 17:26 |
![]() |
![]() |
#163 |
Reputacja: 13
|
![]()
Haha i hihi? Hmm. Tego już prawie nie ma chyba w dialogach, a przynajmniej nie za często xD O to przy okazji powiem, że prace nad 13
![]() ![]()
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
Dopiero pod koniec kwietnia??? Szkoda, bo Twój komiks jest naprawdę super. Jest jedym z moich ulubionych na tym forum.
10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000/10. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek. |
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]()
Pod koniec kwietnia.? Każesz na siebie dłuuugo czekać
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
No i kiedy ten odcinke ????
|
![]() |
![]() |
#167 |
|
![]()
Jak widać jeszcze nie teraz. Sorry, nie mam czasu. Ale zaraz będzie długi weekend, więc jak mnie nikt nie wywiezie na jakieś zadupie to zrobię go w końcu. Albo nawet na tym zadupiu też zrobię. Mam więc nadzieję, że do końca tego długiego weekendu odcinek będzie. Jeszcze trochę cierpliwości...
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
Ok no to rób.... czekamy z niecierpliwością
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
Mi się bardzo podoba
![]() ![]() Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
|
![]()
No witam ;p Po wielu ciężkich godzinach w końcu jest. Pierwszy raz dochodzę do wniosku, że liczba 13 jest trochę pechowa. Mój komputer z niewiadomych przyczyn stał się trochę nawiedzony i podczas gry wyłącza się bez żadnej przyczyny xp Tak więc jest prawdopodobieństwo, że wyląduje w jakimś serwisie... Ale postaram się ukończyć komiks nim to nastąpi... Potem jeszcze wcięło mi plik z worda z połową zdjęć xD Ale jakoś pomimo tych wkurzających incydentów się udało i oto przed wami odcinek 13. Mam takie wrażenie, że wyszedł jak głupawa telenowela, ale to było konieczne do dalszych działań ;p I od razu powiem, że do końca zostały, tak mniej więcej, bo nie wiem jeszcze jak wyjdzie, dwa odcinki i epilog. I to by było na tyle ;]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|