|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście domek nie za ciekawy
![]() Od początku: W basenie nie podobają mi się te skały ==''''. Kuchnia jest za "metalowa"... W jadalni nie podoba mi się stół, krzesła i ustawienie krzeseł. Salon wygląda jakby meble były ustawione na chodniku XD". Trochę te brązowo-beżowe meble nie pasują. W łazience umywalka jest nie za piękna. Sypialnia jest niezła, gdyby nie to, że nie ma jednej ściany, tylko jest balustrada, albo mi się wydaje...O_O''' Wracając do zewnętrznego wyglądu domu. Jak dla mnie, ten drugi basen to porażka. Pracuj dalej ^^". |
|
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
dam ci 6/10, dom dość ciekawy
![]() Jest za szary, za metalowy... I tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ciekawy ale mam wrazenie ze to nie dom a piwnice bo strasznie tam duzo elementow metalowych i tak pusto i smutno, 4/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
bryła jak dla mnie jest za duża ,zielony dach nie pasuje do reszty.
kolory w domu również niezbyt do siebie pasują ,szare ściany i parkiet? 5/10 ((; |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Trochę za metalowo, sprawia to wrażenie więzienia :con:. Bardzo ładny ogródek :p. Baryła taka za bardzo klockowata. :con:
Moja Ocenka: 6/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ten "dom" jest okropny! Wielki, klockowaty. Zimny, sztuczny i nie realny. Kto trzeyma w basenie jakies kamienie? Co to ma byc w ogole. Pelno dodatkow i niby dlatego ma byc fajny. Nie wpisze oceny, bo bylaby zbyt niska... :con:
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|