![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Fajny odcinek, jak obiecałam daję ocenę podrugim odcinku, czyli 10/10. Podobało mi się to- ,,Cóż za pytanie! Nie, wiesz, jędzo, przyszliśmy tylko posiedzieć!''. I to jak ten facet chciał uciec bez płacenia rachunków. A co do ważniejszej części nie zauważyłam błędów i wogóle ciekawie się zapowiada. Czekam na następny odcinek.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 15
|
![]()
Hmmm... nie widze błedów ani kryształków. Jest super.
Tylko na obrazkach 25, 26 obcielas Tomka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
No, nareszcie trzeci odcinek... sorki, że tak późno (tzn. że długo nie było nowego odcinka) ale ten tego... w szkole sprawdziany no i nauka i nie mam czasu, a zresztą sami wiecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG]://img186.imageshack.us/img186/5936/fota6my3.png[/IMG] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG]://img96.imageshack.us/img96/2324/fota38ob7.png[/IMG] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Hehe niezłe, ale trochę dziwne 9/10
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
:tu: super komiks nieumiem doczekac sie kolejnego odcinka
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
No więc czwarty odcinek... myślę, że Dżuma w Waszych wyobrażeniach wygląda CAŁKIEM inaczej niz w moim komiksie, ale cóż... ważne, żeby Wam się podobało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez foka94 : 22.06.2007 - 08:53 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Na początku nie wiedziałam o co chodzi w tym odcinku
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest