|
![]() |
#1 |
Reputacja: 18
|
![]()
Rodzina Miś
![]() ![]() ![]() ![]() Tu mału Adrian ![]() ![]() A to już duży Adrian ;p ![]() Rodzina Akacjewicz Bliźniaki :/ wczesniej urodzil sie jeden ale po narodzinach byl slub rodzicow a facet nie chcial zalozyc obraczki i nie zpaisywalam a potem to juz byl slub i nardzily sie blizniaki ;( Niestety zapomniałam imion bo juz nie gram tą rodziką ;p ![]() Sorki ze post pod postem ale nikt nie napisał nic :shifty: Oto moje rodzinki ![]() Nina Kaliente (teraz Sweter) z córką Sandrą ![]() ![]() Tu już taki raczek nieboraczek ![]() ![]() Bóle porodowe xD Sorki za taką jakośc ale w tej rodzince raz dobrze są ubrania jak na tym zdjęciu gdzie bierze małą córeczkę na ręce a raz tak jak te porodem :/ ![]() A tu już Sandra w wieku szkolnym ![]() Na tle jej stary domek dla ;a;ek (dawno juz go rozwaliła bo jest w wieku nastoletnim , po co komu domek dla lalek ;p szybko wylaczylam polecenie ale ona i tak ozwalila ;]) ![]() Niestety nie mam zdjęcia Sandry jak jest juz nastolatka ale może keidyś zrobie ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 15.07.2010 - 22:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|