Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.05.2007, 13:26   #1
Rocket

Reputacja: 11
Domyślnie

Nie wiem czy patch ci pomoże, ja ściagnęłam i cały czas mam problemy zwiazane z brakiem aktualizacji ( to są drobne błędy, ale zawsze). najlepiej będzie jesli pożyczysz od kogoś tę czwartą płytę i zaktualizujesz.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.06.2007, 16:57   #2
Kinqua
Guest

Idea Hehe....

Ja miałam tą samą a właściwie podobną sytuację.Oturz nie miałam simsów 2 a nocne życie instalowałam (oczywiście simsy 2 zainstalowane były, tyle , że plytek nie mialam) i poprostu, gdy pojawil się komunikat "aktualizuj" nie klikalam nic tylko zresetowałam kompa . no i włączyłam z powrotem i simsy dzialały....I uwaga- ja to wymyśliłam . xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2007, 17:52   #3
mario

Reputacja: 20
Domyślnie

po prostu sciagnij patcha z ==> http://thesims2.ea.com/update/getpat...&languageCode= <==

przed instalacja NŻ zaktualizuj gre (uwaga! najlepiej wylaczyc programy dzialajace w tle) potem zainstaluj NŻ i nie bedzie juz prosil o aktualizacje... mam nadzieje ze pomoglem
mario jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.10.2007, 14:42   #4
promys
Guest

Domyślnie Odp: Aktualizacja The Sims 2 przy Edycji DVD

mam ten sam problem, postaram sie to zrobic, tylko nei wiem jak mam zaktualizowac gre...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.11.2007, 07:17   #5
xymox
Guest

Domyślnie Odp: Hehe....

Cytat:
Napisał Kinqua
Ja miałam tą samą a właściwie podobną sytuację.Oturz nie miałam simsów 2 a nocne życie instalowałam (oczywiście simsy 2 zainstalowane były, tyle , że plytek nie mialam) i poprostu, gdy pojawil się komunikat "aktualizuj" nie klikalam nic tylko zresetowałam kompa . no i włączyłam z powrotem i simsy dzialały....I uwaga- ja to wymyśliłam . xP

Muszę Cię zasmucić ale nie T Y to wymyśliłaś - ja taki sposób opisywałem na tym forum na długo przed twoją rejestracją to po pierwsze

A po drugie po takim zabiegu z restertem komputera gra nie dział tak jak powinna więc jest to metoda do bani. Wiem to na więcej niż 100% bo przerabiałem temat jak miałem jeszcze piraty. Teraz mam wszystkie części TS2 w oryginale i dopiero teraz widać jak to powinno działać
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania