|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie wiem czy patch ci pomoże, ja ściagnęłam i cały czas mam problemy zwiazane z brakiem aktualizacji ( to są drobne błędy, ale zawsze). najlepiej będzie jesli pożyczysz od kogoś tę czwartą płytę i zaktualizujesz.
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja miałam tą samą a właściwie podobną sytuację.Oturz nie miałam simsów 2 a nocne życie instalowałam (oczywiście simsy 2 zainstalowane były, tyle , że plytek nie mialam) i poprostu, gdy pojawil się komunikat "aktualizuj" nie klikalam nic tylko zresetowałam kompa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 20
|
![]()
po prostu sciagnij patcha z ==> http://thesims2.ea.com/update/getpat...&languageCode= <==
przed instalacja NŻ zaktualizuj gre (uwaga! najlepiej wylaczyc programy dzialajace w tle) potem zainstaluj NŻ i nie bedzie juz prosil o aktualizacje... mam nadzieje ze pomoglem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
mam ten sam problem, postaram sie to zrobic, tylko nei wiem jak mam zaktualizowac gre...
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Muszę Cię zasmucić ale nie T Y to wymyśliłaś - ja taki sposób opisywałem na tym forum na długo przed twoją rejestracją ![]() A po drugie po takim zabiegu z restertem komputera gra nie dział tak jak powinna więc jest to metoda do bani. Wiem to na więcej niż 100% bo przerabiałem temat jak miałem jeszcze piraty. Teraz mam wszystkie części TS2 w oryginale i dopiero teraz widać jak to powinno działać ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|