![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dom skomentuje jutro, spac mi sie juz chce -.- EDIT- A wiec tak - Z przodu dom wyglada troche przesadzony. Nie lubie ogrodzen na okolo calej parceli.. A te drzewka z przodu wygladaja dziwnie.. Po co tego wszystkiego tak duzo? To mialbyc domek w srodku lasu? ![]() ![]() Pokoje sa niezle rozmieszczone. Przejscie z kuchni do tego jakby 'baru' jest fajnym pomyslem, ale jakos nie pasuje to domu w ktorym mialby ktos mieszkac. Szkoda ze nie ma zdjec z kazdego pokoju oddzielnie zamiast wszystkiego na raz z gory - byloby lepiej widak co sie dzieje w kazdym pokoju, Sypialnia z rozowymi scianami przyciagnela moja uwage.. Najlepiej zdecydowac, czy uzyc ciemnego drewna w danym pokoju, czy jasnego. Podloga jest jasna, a schodki i porecz przy lozku sa z ciemnego drewna. Czerwony i rozowy tez moim zdaniem tak nie zabardzo razem. Na czwartym zdjeciu pierwszego pietra sa drzwie pary drzwi ktore otwieraja sie w ta sama kratke (nie wiem jak to wytlumaczyc xD).. Nie jestem pewna czy sim bedzie mogl je otworzyc :o Nie wiem czemu, ale brak tu tego czegos..W sumie moglo byc gorzej. Pozdrawiam, ~Kamila xP PS. Ja tylko mowie co mysle, nie zlosc sie na mnie pl0x ![]() Ostatnio edytowane przez Camilla's Dark Side : 01.06.2007 - 13:44 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|