![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Ja ci radzę je kupić gdyż są fajne.Mnie się jeszcze nie znudziły.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Ja Abrakadabrę odpalam tylko dlatego ,że kontynuuję fotostory ... a grałem w nią góra 4 dni ... znudziła mi się wyjątkowo szybko jak na dodatek .... |
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tam ją lubię,ale przyznaje że powinno być więcej zaklęć!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Abrakadabra jest fajnym dodatkiem, ale mogłaby być bardziej dopracowana czyli ---> więcej przedmiotów, czarów, niespodzianek itp. Gra to nic specjalnego, ale ogólnie jest fajna
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
LUDZISKA PO CO ODNAWIALIŚCIE TEN TEMAT PRZECIEŻ WTEDY GDY BYŁ PISANY JESZCZE NIE BYŁO ABRY W POLSCE A TERAZ JUŻ JEST OD DAWNA!!!
gHOST PO CO RADZISZ HARREMU KUPIĆ ABRE JAK ON JĄ NA PEWNO JUŻ KUPIŁ ALBO I NIE!!! LUDZIE DOBIJACIE MNIE!!! |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
to ty nas dobijasz! Gościu, nie denerwuj się!!! UWażam, że Abrakadabra jest OK, ale szybko się nuuudzi...
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście Abra bardzo szybko sie nudzi ale moze nie wszystkim , zreszta tak jak pozostałe dodatki.Moze bylaby ciekawsze gdyby bylo wiecej czrow i jakies bardziej skomplikowane zadania, ale ogólnie mowiac to nie zachwycila mnie ale moze byc.Niewątpliwie jest najlepszym dodatkiem ze wszystkich które wyszly ale nie jest wspaniala..Takie jest moje zdanie..
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Ja jeszcze nie mam abry i tak się zastanawiam który dodatek jest lepszy czy abra czy superstar doradzicie/??
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
To zależy od gustu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |