|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
No To Teraz I Ja Moge Sie Wypowiedziec(MIALAM PODOBNIE JAK OLA )
Gralam Sobie Moja Simka I Zrobilam Tak, Zeby Wszystkich Znala. Przyszli Goscie....i Sama Nie Wiem Kto!!!to Byl Facet W Ciazy!!!!mial Glos Jak Facet(bylo Slychac Np. Jak Sie Smial) Wygladal Jak Facet....no I Byl Gruby. Klikam Na Niego Moja Simka I Opcja: Dzidzius...mow Do Brzucha I Cos Jeszcze :o :o :o Czy Ktos Wie Co To Jest?nie Pamietam Jak Sie Nazywal Ale To Chyba Miastowy Sim.....wszystko Zdarzylo Sie W Dziwnowie Nie Mam Dodatkow Z Neta Ani Innych... :o :o :o Ostatnio edytowane przez monika19965 : 02.07.2007 - 16:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A ja miałam taki cyrk.Zrobiłam małżeństwo robotów.A one się nie starzeją.Dzięki kodowi boolProp Testing...zmieniłam ich w dorosłych.No i wyglądali jak normalne simy.Tylko mówili jak roboty.Adoptowałam dziecko.Ono dorosło wyprowadziło się,ożeniło i jego żona była w ciąży.Urodziła wszystko było glanc.Następnego dznia odpalam gre a moja simka jest przeźroczysta jak duch.Wzięłam, aby nakarmiła dziecko.Szła normalnie.Po schodach leciała jak duch.Potem znikła i się wyświetlił komunikat, że umarła na innej parceli i tam będzie jej grub
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ten kod ktorego uzylas generalnie potrafi rozne dziwne rzeczy spowodowac dlatego ja go nie lubie
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Meżczyźni zachodzą w ciąże jak ich ufo porwie. Albo kodem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nier To Nie Byl Dziwak Mial Na Imie Anatol Czy Jakos Tak....ale To Nie Dziwak
edit. No To Jednak Dziwak Wybaczcie Ze Pisze Post Pod Postem Ale Mam Taki Odroch I Nie Robie Tego Zeby Sobie Nabijac Posty Bo Mnie Nawet Nie Obchodzi Ile Mam.....
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< Ostatnio edytowane przez puppet : 13.07.2007 - 10:40 Powód: łączenie postów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A mi sie taka rzecz przytrafiła ,nie wiem czy to jest normalne czy nie ale ja tak nigdy nie miałam.....mianowicie:w mojej rodzinie miałam małe dziecko no i jak tym małym dzieckiem kliknęłam na siebie to była opcje dorośnij :/ kliknęłam a tu automatycznie dziecko stało sie nastolatkiem a nie dzieckiem O.O trochę dziwne nie ?? Albo kupuje rzeczy na przyjecie urodzinowa a tu nagle jak złapałam krzesło aby je przenieść ...Zniknęło !!!Potem na drugi dzień idę na drugie piętro do łazienki patrze ...krzesło jest !! Dziwne trochę ....a ja sie tego krzesła tak naszukałam :/
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |