|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Trochę zbyt wulgarne
Rozumiem, że ta dziewczyna ma taki charakter, jednak na tym forum przesiadują osoby w różnych wiekach, rozumiesz Poza tym pisanie fotostory z wulgaryzmami jest jakieś takie nieetyczne i niemiło się to czyta. Śmiało mogłaś pokazać jej zadziorność bez używania przekleństw ![]() Pozdro
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
a ja właśnie chciałam to jakoś tak... "wyjąć na wierzch" . dlatego nie pisałam pełnych przekleństw. ale już nie za długo będzie tak przeklinać
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Super twoje FS. Bardzo mi się podoba daję ci 10/10 Nie mam żadnych zastżerzeń.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
proszę oceniajcie to fs, bo nie wiem co w nim poprawić i nie wiem, czy ktoś chce następny odcinek
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mi się podoba twoje fotostory
, jednak zadzam się z opinią, że trochę za dużo w nim wulgaryzmów ... Czekam na następny odcinek
|
|
|
|
#6 | ||
|
Guest
|
Więc troche sie rozpisze...
1. Faktycznie zbyt wulgarne 2. Napisałas, że zastały gołego Daniela a on był w ciuchach 3. Bardzo ładny plakacik 4. Cytat:
5. Czemu nie ukryłaś pod gwiazdkami słowa DZI*KO ?? Az sie nie chce czytac... nie zebym była jakaś... super grzeczna ale wiesz... 6. Niezły ten Daniel co gwałcił Kaskę sądząc po ostatniej linijce Cytat:
|
||
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
Tak, satanisko, tak jak na przykład ****isko i tym podobne rzeczy zakończone na "isko". *****a nie biało być ukryte gwiazdkami, poniewaz nie jest to jakieś mocne przekleństwo. Daniel w moim FS jest zwykłymmmm... Oszustem. Może sie przespac z każdą. I robić co chce. Inne odcinki nie będą już wulgarne. Dowiecie się dlaczego już od drugiego odcinka. |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|