|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No to napisze takie małe sprostowanie. To tego odcinka może niekoniecznie się przyłożyłam :laugh: . Co do tego gdzie on mieszka poprostu nie widziałam sęsu pisać, że w Jabłonkach mieszka w weekendy i wakacje a w Turkocinie w dni powszednie. Jeśli chodzi o tutuł to wymyśliłam go na poczekaniu, bo nic innego nie przychodziło mi do głowy.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Fotostory:
- Interpunkcja leży - jakość zdjęć - kryształki, dymki - ekhm... z lekka słowo "psorze" kojarzy mi się z komiksami i kreskówkami, tak samo jak "psze pana", którego (na szczęście) tutaj mnie ma. Ocenię po drugim odcinku. Pisz dalej, bo może być ciekawie, fabuła jak narazie trochę denna, ale MOŻE się rozkręci (zależy od Ciebie). I nie zniechęcaj się! Dziękuję za uwagę. Aha, i... sensu a nie sęsu (jestem straaaasznie wyczulona na tym punkcie) |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Będzie dobrze :* Pozdrawiam Kasia |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Utknęłam na dialogu, pominęłam go po prostu, bo nie wiedziałam, kto co gada, bo pisałaś ciągiem, no trudno, poczekam na dalsze odcinki =)
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Pierwszy odcinek zawsze leży, ale potem może być lepiej.Bardzo zachęcający tytuł tylko jakby nie do tego fotostory chyba, że dopiero później zacznie się coś dziać. Ale czekam na następny odcinek po którym ocenie.
Pozdro! ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|