![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Pierwszy odcinek zawsze leży, ale potem może być lepiej.Bardzo zachęcający tytuł tylko jakby nie do tego fotostory chyba, że dopiero później zacznie się coś dziać. Ale czekam na następny odcinek po którym ocenie.
Pozdro! ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nawet fajne.Czekam na drugi odcinek.
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez misti12 : 29.07.2007 - 19:58 |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z misti12, chyba sie odcinka nie doczekamy, ja i tak nie zaluje. fotostory nie bylo ciekawe
|
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zaciekawiło mnie twoje fotostory
@ up, ciekawe jak ty napiszesz swoje fs? Może spróbujesz? To się trochę pośmiejemy ![]() Czekam na następny odc. Tylko, chciałabym zwrócić uwagę na to, żebyś robiła większe odstępy między tekstem, a zdjęciem ![]() ![]() @ misti - Matko! Pomyliła się w literce. Twoje fs, też nie jest genialnie napisane!
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Oj, pewnie, pewnie :wacko: :gu:
Do dzisiaj brzmi mi w uszach regułka nauczycielki z drugiej przy pierwszej klasy '... W końcówkach 'arz', np. murarz, piszemy zawsze er zet'. Jaka tam obraza ![]() A co do FS, to chyba autor/ka poddała się i nie zamierza go kontynuować... Przynajmniej tak mi się wydaje, że poprzestaniemy na pierwszym odcinku. Pozdrawiam, wkurzona (aczkolwiek nie tak bardzo ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
A tam.Miałam drobną literówkę!Hehe!
|
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Ja z tego co tu widziałem to mogę się domyślić że pomysł mógł się narodzić z mojego fs Zwariowana Szkoła w Sims1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
a imie wziete od mojego
![]() |
![]() |
![]() |