|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
The Sims 2 -Hollywood?
Byloby superekstragenialne! Inne propozycje znajdziecie na: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45596 ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajnie byłoby gdyby simy mogły : haftować , szydełkować , robić na drutach , chodzić do lekarza , robić pranie i wieszać bieliznę , zbierać w lesie grzyby , przygotowywać konfitury na zimę ..... Mogłyby również powstać : szpitale ( z lekarzami , pielęgniarkami ) , domy dziecka i domy starości - koniecznie by można było te parcele odwiedzać ! Gra jest symulatorem życia , więc powinny wychodzić dodatki , które umożliwiałyby w grze wykonywanie wszystkiego , co w życiu można robić .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
The Sims 2 Prawdziwe życie połączenie wszytkiego ,ze monza chodzic do lekaza itp to co napisla aniołek i wermoione ze hollywood i np. the sims 2 magiczny świat
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowane przez Hermione : 23.08.2008 - 17:35 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała Hallowenowe, Wielkanocne i Jakiś gdzie by było więcej zwierząt
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Diamond, Twoje życzenie może się ziścić
![]() ![]() Znalazłam! http://www.simfantastic2.com/easterpack/download.htm <-- tutaj masz dodatek wielkanocny, wystarczy wybrać tylko język i się ściąga. http://www.simfantastic2.com/hald.htm <-- A tutaj to samo, tyle, że na Halloween. Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 07.09.2008 - 18:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała te wszystkie co wy!
I jeszcze wieś typu konie,owce.kury ale żeby się ruszały jak prawdziwe bryczki,karety itp. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja dym chciała:
- The Sims 2 Szpital (Rzeczy do szpitala, stroje łóżka itd.) -The Sims 2 Kariera (Sterowanie simem w pracy) - The Sims 2 ZOO (Egzotyczne zwierzęta, klatki lwy, tygrysy, gepardy) - The Sims 2 Walentynki (Widziałam na jednym blogu, że są ale nie wiem czy na 100% Ale na pewno są fajne) - The Sims 2 Piękny Ogród (Jakieś, rośliny przystrzyżone w kształtach np. słonia itd.) - The Sims 2 Piękne Mieszkanie, Dom, Willa (Piękne meble do mieszkania, domu i willi) To chyba wszystkie. |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
Co prawda, taką namiastkę gracz dostanie w mini-packu, a nie dodatku (niestety, a może i stety?) Mansion & Garden Stuff. Tam będzie właśnie kilkanaście dodatków do willi i ogrodów. Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 13.10.2008 - 11:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Racja. Ale, nigdy nie będzie za dużo, kocham robić duże ogrody, tylko potem kto o nie dba? Nikt... :p
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|