|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Toż EA tylko zarabia na tych dodatkach (minipackach) no bez przesady, jakby nie mogli tych samych obiektów dać w normalnych dodatkach...
Ale co do tematu to najlepiej szkoła, coś związane z policją i szpital. Wtedy by to znacznie ożywiło życie simów... Ale my mówimy przecież o akcesoriach a w nich dochodzą tylko nowe przedmiony, nie interakcje x.D |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
to nie jest przedmiot x.D, no sorry, ale jakby cos takiego mialo powstać, to by taki dodatek zrobili, a nie akcesoria
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
a właśnie, że dochodzą jakieś drobne interakcje :p np w rozrywka rodzinna doszło coś tam :p zgadzam się z wami wszystkimi :p ale ile wtedy gra by się ładowała hehe
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciał taki dodatek który zawierałby:
- zniszczone, potargane i poplamione ciuchy - zniszczone meble np. kanapy, szafy, blaty do kuchni itp. Stare zakurzone lampy i mniehjsze przedmioty. Przydałby sie taki sznur z ubraniami suszącymi się. - nowe interakcje jak np. opluj innego sima, zaproponuj wspólne picie browaru, sikaj pod drzewem/krzakiem, żebraj (na parceli publicznej), strasz przechodniów: smrodem, brudnymi ciuchami itp. (też na parceli publicznej), demoluj (to samo - PP), kradnij itp. - nowa dzielnica "melina" |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Być może The sims 3 wprowadzi takie rzeczy.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ja bym chciała dodatki dla małych dzieci różne pokoiki itp. np.: łóżko z baldachimem ;p
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciał kiedyś zobaczyć taki dodatek jak: The Sims 2: Wystój Salonu ... Jakieś wyjątkowo wygodne kanapy, fotele, nowe telewizory ...
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała dodatek "Dziecięce Akcesoria" czy coś w ten deseń. Byłyby wózki dla dzieci, nosidełka, przedszkola, sklepiki z lizakami, watą cukrową, kolorowanki, króciutkie książeczki... Świat zwariowanych dzieciaków...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi marzy się dodatek, który simsomaniacy sami by sobie stworzyli. Nie dosłownie, rzecz jasna. Maxis mógł by stworzyć stronę i zapytać graczy, czego chcą najbardziej. Zebrał by powtarzające się pomysły i zrobił odpowiedni dodatek ^^
Ja sama chciałabym aby był dodatek z rzeczami dla maluchów i dzieci, tzn. więcej interakcji, stroje sportowe dla dzieci, nowe zabawy, a dla maluchów wózki i nowe ubranka. Inna opcja to dodatek: ekstremalna przebudowa, wyli nowe pokrycia tereny, podłogi, ściany, płoty, schody, drzwi, okna, może nawet meble. Ostatnie to dodatek od kuchni, czyli nowe potrawy, rzeczy do jadalni, meble do kuchni możliwość, aby odpowiednia grupa wiekowa albo płeć lubiła / nie lubiła danej potrawy. Urozmaiciło by to grę i zrobiło by ją bardziej realną... (jak dla mnie ^^ ) |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|