![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
W niektórych domach mam takie dziwne wrażenie jakby już ten dom komentowała, a jednak nie. Dobra więc bryłka spoko, boli mnie jednak strasznie komin taki wysoki i, że nie ma filaru, albo czegoś w tym stylu w okolicach drzwi. Ogród jest , ale tak jakby go nie było. Żadnych mebli ogrodowych. Głowy bym nie dała, ale krzaczki chyba są ściągnięte. Salon mi jakoś do gustu nie przypadł jak również kuchnia. W sypialni I jest lepiej ale dużo nie widać. W drugiej sypialni jakoś kolory nie pasują, a szczególnie pościel. Gabinet spoko tylko te ściany takie zielone... 7/10
|
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
bardzo ladny domek ogólnie ale jedynie co mi sie nie podoba to za pusta sypialnia nie lubie pustych pokoi xD
8/10 |
![]() |
#23 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
Kominek z the sims 2 zwierzaki i łózko (chyba) też.Kominek napewno !!! P.S Ładny domeczek ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
On jest poprostu cudowny! A najbardziej podoba mi się z zewnątrz. Góra nie jest identyczna jak dół i to mi się własnie podoba, wystające ściany, balkony, poprostu cudo.
A wewnątrz dobrze dobrane kolory, zieleń dobrze się komponuje z brązem. Ja daję 10/10 ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 16
|
![]()
Coż, cieszę się, że dom się wam podoba. Ponieważ większość swoich nowych domów robie bez dodatków z internetu to z uśmiechem spoglądam na swoje pierwsze clean'owe "wypociny" i musze stwierdzić, że są dosyć marne. Chyba pora przeprowadzić remont tam
![]() ![]() Pozdrawiam: Ulmille |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Nom, te domy clean sa lepsze, bo potem jak czlowiek chce cos sobie pomalpowac w grze to nie moze, poniewaz np. nie wie skad ma sciagnac dodatki, albo boi sie, ze przez nie beda jakies bledy albo cos
![]() |
![]() |
#28 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Wiem, wiem- po prostu wtedy jeszcze o tym nie wiedziałam ![]() Z góry sorki. To teraz daję 10/10 ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Powiem tyle: Bryla domu jest dziwna, ale wnetrze jest wypas. OCENA: 8/10
|
![]() |
#30 |
Guest
|