![]() |
#11 |
Reputacja: 13
|
![]()
U mnie, w jednej rodzince (tj. emerytka, dorosła, dorosły, małe dziecko) w sobotę mają stały plan:
-Babcia Magdalena ![]() -Ania i Tomek (dorośli) wstają, jedzą śniadanie. -Misia (małe dziecko) budzi się, babcia karmi ją kaszką ![]() -Misia bawi się układanką. Dorośli w tym czasie oglądają telewizję z Magdaleną. -Tomek gra na komputerze, a w tym czasie Ania opiekuje się ogrodem, Magdalena jest w pracy,a Misia śpi ![]() -Magdalena przyjeżdża z pracy. Robi rodzince obiad, najczęsciej hamburgery. Misia śpi. -Misia wstaje i bawi się ksylofonem. Dorośli robią bara-bara. Magdalena uczy się gotować lub czyta książkę. -Magdalena bierze prysznic. Ania karmi Misię kaszką, wkłada ją do kojca. Tomek kąpie się w wannie. -Misia, Tomek i Magdalena śpią, a Ania bierze prysznic. -Wszyscy śpią. A! Podczas tego planu simowie załatwiają potrzeby fizjologiczne i sprzątają (czego nie dopisałam). -Małych dzieci nigdy nie karmie butelką, bo kaszka lepiej zaspakaja ich głód. -Nie adoptuje dzieci, bo zawsze przywożą mi brzydkie murzynki ![]() -Nie zamawiam pizzy, bo jest droga i niezdrowa ![]() -Nigdy nie zatrudniam simów do pracy w karierze: Armia ;( . Ostatnio edytowane przez Iminashi : 26.06.2007 - 13:57 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|