|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
Poprawiłam parę błędów, trochę dużo, ale głównie interpunkcyjnych - popracuj nad nimi. Czy ja dobrze zrozumiałam, że będą tylko trzy odcinki? Masz ode mnie 6,5/10 Plus, bo chwyta za serce i te zdjęcia - cuudo. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Bardzo mi się podoba,fajnie dobierasz słowa,
niezłe zdjęcia . Szkoda, że tylko tyle odcinków będzie .
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
dzięki wielkie, edytowałam post i poprawiłam,rzeczywiście sporo tego było :shy: drukowałam tekst i czytałam parę razy ale jakoś ślepa chyba jestem na interpunkcję lub po prostu sama nie wiem :con: zwrócę na to uwagę, ale nie obiecuje, że błędów nie porobię - tak w afekcie dużo dla mnie znaczy, że ktoś tak zwrócił uwagę na moje story, że aż poprawił błędy pierwszy raz mi się to zdarzyło -- i to potwierdza jakoby moją skrytą myśl, że to forum jest inne a użytkownicy rzeczywiście czytają poświęciłaś swój czas, a nie musiałaś dzięki tak, tylko trzy odcinki, aby na siłę nie owijać w bawełnę i nie zrobić z całej historii, w końcu i tak nie dokończonej telenoweli początek, środek i koniec trzy, 3-maj się, 3-majcie się
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Oczywiście nie ma za co - w każdym fotostory - w nowym odcinku będę starała się pomóc w taki sposób.
A możemy po tym liczyć na jakieś jeszcze jedno fotostory? Bo to zdjęcia mnie powalają! Jak je robisz? Szczerze mówiąc, myślałam, że nie spodoba Ci się, że Ci tak wytykam błędy. Ale wiesz, nie mam nic złego na myśli, broń Boże ![]() Pozdrawiam, olliss. |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
bo komentarze są różne i nieraz mają wpływ na historyjkę, nie znoszę takiej manipulacji więc zawsze daję jak coś już jest skończone zdradzę, że to będzie zupełnie coś innego i dłuższego zdjęcia normalnie robię, wciskam "Tab" i klawiszem "C" potem znów wciskam "Tab" :ohmy:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Hmm... A u mnie w folderze są później taaakie małe, gdzieś ok. 500 px.
Nie wiem, jak zmienić, żeby były większe, bo ja swoje robię Print Screenem. No to czekamy z niecierpliwością (przynajmniej ja )
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Bardzo fajne fotostory ps. skad masz to zakrwawione cialo i twarz ?? :gu:
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ajjj! Zatkało mnie
Szczerze mówiąc, myślałam, że będzie to kolejne nudne fotostory o nastolatce, która pojechała na wakacje gdzieś tam, zakochała się .... i tak dalej. Nawet fajnie się czyta, zdjęcia są genialne! Szczególnie ta zaplamiona krwią twarz, całe ciało. Mua! Jak Ty to robisz??
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|