![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Smutna historia i dobre FS.......
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Czekamy, w zasadzie będę mówiła za siebie, ja czekam, na kolejne fotostory. Mam nadzieję, że będzie takie, jakie było to - jak chcesz, mogę Ci poprawiać interpunkcję itd. Pozdrawiam, olliss. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
To FS jak do tej pory było najlepsze i będzie! Zdjęcia super, fabuła też... Czekam na nastepne twoje dzieła...
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytat:
dałam dużo przecinków i bałam się, że za dużo :shy: a tu masz było za mało i do tego te dwa byki :blush: ale już edytowałam i poprawiłam dzięki ![]() a pewnie, że chcę abyś to robiła a wiesz: kiedyś zajrzysz do mojego opowiadanka aby coś poprawić a tutaj nic wszystko będzie ok ![]() ---- i to jest mój cel :laugh: mam swoje pierwsze fotostory ale je poprawiam, :con: to, co teraz dałam to chyba tak naprawdę jest czwarte lub piąte ![]() bo wiecie, ten kto robi fotostory to wie, że to wcale, nie tak łatwo i początki bywają :shy: różne ale z czasem jest coraz łatwiej :smirk: cieszę się, że opowiadanko się podoba że jest czytane że sama nie wiem co jeszcze robi :wacko: rzeczywiście chciałam napisać coś takiego innego, coś co chwyta udało się, chyba ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Ja... jestem pod wrażeniem O_O Nie moge... czytałam to jednym tchem... Czekam z niecierpliwością na kolejne FS, bo masz niesamowity talent... O_O Cudo. Szacuneczek
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Naomi, nie martw się :*
Doskonale wiem, że początki bywają różne - przecież sama piszę swoje Fotostory (pierwsze!). Cieszę się, że ktoś to docenia, co robię ![]() I pewnie, jeśli tylko trego chcesz będę dalej poprawiała. Mam nadzieję, że inne osoby nie mają mi za złe, że tak robię. Nie masz mi za co dziękować :* Czekamy na kolejne Twoje dzieła - tak samo udane jak to - bo jest dużo rzeczy, których mogłabym się od Ciebie uczyć - chociażby zdjęcia i wogóle talent. Nie załamuj się, będzie dobrze ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
To będzie już ostatnia moja wypowiedź to tego FS...
Spodobało mi się, nawet bardzo... FS jest inne, ma wyjątkowy charakter. Śliczne zdjęcia, w pierwszym odcinku były chyba dwa troszkę rozmazane... Fabuła też bardzo ciekawa, wciągająca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam z niecierpliwością na kolejne twoje FS, mam nadzieję, i wierzę, że będzie równie wyjątkowe jak to ![]() Na koniec chciałam Ci serdecznie podziękować... Dzięki tej historii zrozumiałam co to ból i cierpienie i jestem nastawiona do życia inaczej...żyję chwilą, tak jak by ten dzień, był ostatnim... i za to dziękuję.... :* Jednym słowem Fotostory od początku do końca świetne... Życzę powodzenia, w dalszej twórczości i serdecznie pozdrawiam Wierna czytelniczka i fanka Kasia :* KOŃCOWA OCENA: 10/10 Absolutnie max ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|