![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
ONA, ONI i kłopoty, częśćI
Hej! Nazywam się Wika Carlson. Razem z siostrą mieszkamy w jednym domu. Oto my Siedzę sobie, przeglądam witryny, nudzę się... O! Internetowy magazyn Simopolitan! Uroda i pielęgnacja, makijaż na specjalne okazje, co zrobić, kiedy nic się nie ma do roboty... o to ostatnie to coś dla mnie...hmm... Ooo jest coś fajnego!- Polowanie na miłość- hehe wydaje mi się, że akurat to będzie najlepsze... buahaha. Postanowiłam wypróbować to. Punktem 1 było znalezienie 1 kandydata...Pierwszym okazał się Filip. Fajny chłopak. I ładny... Jednak rozmowa jakoś się nie kleiła... Następny kandydat to Klemens. Miły facet. Tylko, że na randkę przyszedł w garniturze i chce abym mu zrelacjonowała moje pocałunki. Co za wariat! A tak a propo's pocałunków, to ostatnio się całowałam z Maciusiem ze starszaków w przedszkolu. Pożegnałam się z Klemensem i jak najszybciej pojechałam do domu... Teraz spotkałam się z Cezarym na plaży. Kupię mu jakieś nowe kąpielówki, bo te stare, blegh!!! Cezary gdzieś mi z oczu zniknął. Wkurzający jest. No to korzystam z okazji i się relaksuję... No to ja też go olałam i wypożyczyłam sobie łódkę, a co! W końcu się znalazł randkowicz marnotrawny. Zaczęłam się z niego nabijać, w szczególności z jego stroju- buahaha W końcu wybrałam się do miasta, ale już sama. Gdy nagle... ...pojawił się on. C.D.N. |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|