![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Program można ściągnąć stąd ---> http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=92541 (ściągasz pierwszy plik) Ściągnij i wtedy zobaczy czy działają ![]() PS. Żeby ściągać z tej strony trzeba się najpierw zarejestrować ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Pobrałem, zainstalowałem i plakatów jak nie widziałem tak nie widzę , zainstalowały się jakieś pliki i to wszystko, może coś źle zrobiłem ale instalowałem jak napisane było. Jakieś inne propozycje?
Edit: Wchodząc w obrazy zobaczyłem że pod niektórymi są do wyboru inne i np z 4 z zainstalowanych znalazłem a reszty niema. Ostatnio edytowane przez Kufel : 08.07.2007 - 16:51 |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
A może źle szukasz? Klikaj na wszystkie plakaty zrobione oryginalnie przez EA - te ściągnięte mogą być w pewnym sensie ich recolorami. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Już widzę wszystkie plakaty. Po odpaleniu gry godzinę później zobaczyłem je wszystkie. Jak instalowałem inne dodatki to też czasem pokazywały się za 2 odpaleniem a tutaj miałem jeszcze zainstalowaną aplikacje podaną przez Maniaczke_natke i inne obrazy zobaczyłem także za 2 razem(oczywiście w jakiś obrazach) . Wielkie dzięki za ten program i za pomoc! Nie sądziłem że do tego był potrzebny program.
Temat można zamknąć. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|