|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pora na moje drugie architektoniczne dzieło na tym forum. Nie wiem czy dom będzie się podobał, ale wg mnie nadaje się on do pokazu publicznego.
Mieszka w nim czteroosobowa rodzina Kulczyków. Dopiero co się do niego wprowadzili... No to ja już nic więcej nie mówię, tylko dodaję foteczki ![]() ![]() Domek z przodu. ![]() Domek z boku. ![]() Domek z tyłu. ![]() Drugi bok domku ![]() ![]() Rzut na parter. ![]() Rzut na piętro. ![]() Salon ![]() Salon cd. ![]() Garaż. ![]() Kuchnia połączona z jadalnią. ![]() Kuchnia. ![]() Ogródek ![]() ![]() Korytarz na górze. ![]() Sypialnia rodziców. ![]() Sypialnia rodziców cd. ![]() Taras rodziców. ![]() Łazienka rodziców. ![]() Łazienka dzieci. ![]() Łazienka dzieci cd. ![]() Pokój syna. ![]() Pokój syna cd. ![]() Pokój córki. ![]() Pokój córki cd. No to na tyle. Komentujcie i oceniajcie. Pozdrówka dla wszystkich :0. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. 1)Zauważyłam braki jednej fotki korytarza na górze. Jak będę miała czas to jak najszybciej ją dodam. 2) Fotki tutaj nie wyświetlają się w najlepszej jakości ;/. Lepsze zdjęcia w pełnej okazałości możecie zobaczyć TUTAJ Ostatnio edytowane przez olinkaz93 : 12.07.2007 - 11:29 Powód: Nie wiem czemu, ale nie wyswietlało fotek ;/ |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Halo? Mi się ani jedno zdjęcie nie wyświetla
![]() Dobra teraz widzę. Ale niestety dom mi sie nie podoba, ani z zewnatrz, ani tym bardziej wewnątrz. Wiem, że bez dodatków, ale mimo wszystko są tam lepsze rzeczy. Bardzo niedobrane kolory i meble. Wszystko się zlewa, lub gryzie. A bryła wygląda na średniowieczny zamek, a nie na rodzinny dom. Za pracę: 5/10 ![]() Ostatnio edytowane przez Kuba xD : 12.07.2007 - 11:59 |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Jak na clean to nawet nawet ^^ ogółem 8/10 Pozdr. Kuba-daj dziewczynie troche fory... Sam widzisz że to jej 2 dom, clean, i wogóle... A sam nawet ładnych takich domków nie robisz.... o_O Ostatnio edytowane przez Pani Frał : 12.07.2007 - 12:03 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz dom bardzo ładny, ale w środku mi się nie podoba żadne pomieszczenie. Może dlatego, że gustuje w stylu nowoczesnym?
Zewnątrz: 8/10 Wewnątrz:3/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz mi się podoba. Ale w środku tak .. bardzo srednio. W kuchni jakoś naciepielone. Moze dlatego mi sie tak wydaje bo sama zawsze robie większa kuchnie i wydaje sie mniej wszystkiego wtedy. 6/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
zdjęcia są trochę nie tego, nie dlatego że kiepskiej jakości, ale że są w większości robione z daleka i niewiele widać... lecz z tego co zauważyłam to kuchnia zupełnie mi się nie podoba, meble zupełnie nie pasują do ścian. pokoje dzieci są ok, sypialnia również. no a salonu i jadalni nie widzę zbyt dobrze. łazienki również mogą być, chociaż w łazience rodziców coś mi zgrzyta. za to bryła b. mi się podoba. generalnie może być. 5.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
To jest jakby połączenie domku klasycznego z nowoczesnym.Ach jak ja lubie dawać takie surowe ocenki!Nie ja jestem tylko z simowego centrum bo jest to najleprze forum w polsce i ma najleprze domki!Dobra to ja daje tą ocenke!3/10
Ostatnio edytowane przez Katia : 14.07.2007 - 20:00 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ach super, skoro jesteś taka boska to używaj łaskawie opcji Edytuj ;o ^^.
________ Bryła...Hmmm w miarę znośna ;p. Wnętrze mi się nie podoba. Kuchnia i łazienka rodziców mnie odrzuca ;p Średni ten dom ;d. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Fajny domek. Nie lubę drzew w simsach więc mi się one nie podobają. Ale jak ty lubisz no to przecież mogą być. Myślę, że dam ci niską ocenę. 5,9/10
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|