![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
ONA, ONI i same kłopoty
Część III Gdy wróciłam do domu, nie wytrzymałam. Upadłam na kolana i zaczęłam płakać. Przedarłam również moje zdjęcie z Jacobem. Gdy powiedziałam siostrze co się stało, była wściekła na Jacoba. Wyszła z dziwną miną... Gdy Jacob przechodził koło naszego domu, wybiegła do niego moja wściekła siorka. -Jak mogłeś zrobić coś takiego mojej siostrze! Najpierw dawałeś Wice nadzieje, a teraz związujesz się z... facetem! -Ja żadnych nadziei jej nie dawałem. Poza tym ja się z żadnym facetem nie spotykam!!!! Jednak żadne z nich nie wiedziało... Że ich podsłuchuję skulona na balkonie! Wyszłam do Angeli: -Czemu to zrobiłaś? -Bo kocham swoją siostrę! A, ale zaraz, skąd o tym wiesz? -Gdy się tak kłóciliście, ja byłam na balkonie... dzięki... -Nie ma za co. Wszystko zrobię dla młodszej siostrzyczki... Jak zwykle smutna, pojechałam do miasta. Sama zaczęłam płakać gdy nagle... ...obok mnie usiadł Michael!!! Przytulił mnie i powiedział, że wszystko będzie dobrze. Wiedział co się stało. Dla poprawienia humoru zaproponował bilard. Kupił nam frytki w McDonaldzie... Przychodził do mnie coraz częściej. Nigdy się z nim nie nudziłam. Pojechaliśmy na miasto coś przekąsić. Panna Stanisława chyba też jest głodna ![]() Nagle Michael gdzieś mi znknął z oczu... I wrócił z bukietem czerwonych róż!!! Coś zaczęło iskrzyć... Pożegnaliśmy się i rozeszliśmy do swoich domków... Co to był za dzień... Następnego dnia, znów go zaprosiłam do siebie. Przywitał mnie miło... Wszedł do środka i... POCAŁOWAŁ MNIE!!!! Pierwszy raz od chwili z Maciusiem się całuję!!! C.D.N. już za chwilę, ale ten odcinek już kończę, bo niedość że dobry moment, to się boję jakby się coś zchrzaniło i musiałabym jeszcze więcej obrazków od początku, więc następny odcinek już za chwilę!!! |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
ONA, ONI i same kłopoty
Część IV Następnego dnia, gdy stałam na balkonie i podlewałam kwiaty, zobaczyłam, że Angela, wymyka się gdzieś ukradkiem nie mówiąc ani słowa. Postanowiłam ją zawołać... -Angela! -Tak? -Gdzie idziesz? -Yyy, do do skle... tak do sklepu, no bo wiesz i w ogóle i oni mają promocję i fajne ciuchy i... Papa, to ja lecę!!! Angela plątała się strasznie w słowach... Co ona knuje... Gdy przyszła do domu, przywitałam ją z ironią w głosie: -Cześć, no i jak tam zakupy? Co ciekawego kupiłaś? Bo widzę, że jakoś nic nie masz... -A no bo wiesz takie szajsy były i w ogóle beznadzieja i... No dobra byłam z Clarkiem, bratem Michaela na pizzy. Coś w tym złego??? -Nie o tym mówię. Ale mogłaś od razu mi powiedzieć... -Aaaa... Dzisiaj gadałyśmy z Angelą w kuchni: -Wiesz, muszę Ci coś powiedzieć -No... -Wika, czy będziesz moją świadkową na ślubie z Clarkiem??? -Bierzecie ślub?? To wspaniale!!! Oczywiście, że się zgadzam!!! -Ale, ja się do niego wyprowadzam... -Oj, to szkoda!! -Nom, ale przecież będziemy się odwiedzać... Oto ślub Angeli i Clarka. Oczywiście ja i Michael jesteśmy świadkami... Po weselisku wróciłam do domu i postanowiłam coś przekąsić. Nagle zadzwonił telefon. To Michael!!! Zaprasza mnie na randkę! Tylko w co się ubrać?????? Za ostro... Za słodko... Za luzacko... Za poważnie... Za nieśmiało... Za odważnie... To jest to!!! Kiedy przyszedł po mnie Michael, z czekoladkami w dłoni, wyjąkał -Wy- wy- wy- wyglądasz jak jakaś bogini!!!! -Eee tam udajesz, żeby było mi miło (powiedziałam, żeby wycisnąć od niego więcej komplementów ![]() -Wcale nie! Wyglądasz prześlicznie! Pojechaliśmy na plażę. Michael kupił nam hamburgery- a ja się przecież odchudzam!!!! Uznaliśmy, że trochę popływamy, a może mały popis?? Panna Stanisława też przyszła pływać czy co??? Eee... najwyraźniej tak... Po randce wróciłam do domu, przebrałam się poszłam do kuchni i ... ze zmęczenia kimnęłam się na krzesłach...Jutro przyjadą fachowcy, żeby mi remoncik w chałupce zrobić ' ![]() W domku będzie taka duchota, że postanowiłam wyprowadzić się na ten czas do Angeli. W końcu Angela mieszka u Clarka, a bratem Clarka jest Michael... C.D.N. (jeszcze dzisiaj!!!) |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Sztylet
Odcinek.......eeee szósty ^^' Al wybrał się do dzienicy showbiusnessu. ![]() Rozpoczął wizytę od tutejszych słódkości. :lol: ![]() Nagle usłyszał wołanie. -Al? Al'mar? -Hubert! No, no aktor! -A ty nadal z tym starym grzybem? -CO?! -Na twoim miejscu bym już dawno przestał łudzić się że... ![]() Al zerwał się na równe nogi i chwycił sztylet. Ludzie patrzyli z przerażeniem. -Al co ty.? ![]() -AAAAHHHHHHHHHGGGGGG..... -Co ja zrobiłem?! -POLICJA!!!-wołali ludzie -Łapać go! ![]() Al uciekł do domu......czemu to zrobił? ![]() Udawał że nic się nie stało.....sztylet był gorący.. ![]() Mieli dzisiaj zrobić ognisko....więc Al je rozpalił. ![]() Powstał niewielki pożar.... ![]() Changg: AL! Nie pod drzewami....-mistrz ugasił pożar Wi: Spójrzcie......Tego na pewno nie podpalił AL ![]() Na co kazała im spojrzeć Wi dowiecie się w odcinku pt. ,,Pożar stulecia" |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
I jeszcze historyjka przykrótkawa
trzeba przyznać - jest nieciekawa O Fredziu - pewnym panem nierozważnym co przez głupstwo umarł śmiercią tragiczną ale wierszyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +++FIN+++ |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Ja też zabrałam sie za robienie fotostory pt: "Zakochana"
Występują: ![]() Agnieszka ![]() Najlepsza przyjaciółka Agi Kasia ![]() Piesek Agi Pikuś ![]() Pewien ![]() ![]() Dom Agnieszki Już wkrótce pierwszy odcinek |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
"Zakochana" odc. 1
![]() Ale nudy ...... wiem ! Pójdę z Kasią na zakupy ![]() Na całe szczęście Kaśka jest w domu - Kaśka pojedziemy za 30min na zakupy ? - Oczywiście ! Siedzę w domu juz 5 dni ! - To bądź w naszym ulubionym miejscu za 30min ok ? - No ! No to pa ! - Pa ! ![]() - O cześc ! Jak to miło że jesteś - Cześć ! Gdzie najpierw idziemy ? Bo wiesz ja muszę kupić sobie nowy odjazdowy ciuch i piżamę . - Zaraz , znam sklep gdzie mają wyprzedarz ! ![]() - Przymiez ten ! - Ok ! ![]() - Wow ! Wyglądasz jak gwiazda ! Nic niemów ! Kupie ci - Dzięki ! ![]() - Znam taki jeden sklep z ciuchami ....... - Świetnie to chodźmy ! ![]() Co to za facet ? Nawet przystojny , ciekawe czego odemnie chce ? ![]() Zaczeliśmy rozmawiać . On Ma na imię Marcin Okazało się że mamy wiele wspólnych zainteresowań ![]() ![]() ![]() Polubiłam go a on mnie ![]() - Kaśka sory , ale spotkałam fajnego faceta i ...... - Nieszkodzi rozumię cię ![]() - To chodź do tego sklepu - Ok ![]() - Pięknie ! ![]() - W tym też wyglądasz super ! ![]() - Musze juz iść bo obiecałam ze zajmę się synem mojej siąsiadki - Żegnaj ![]() - Marcin ? - Tak to ja , chcialem ....ee....no...tego.....zaprośić cię na ....ee...kolację ! - Teraz ? - Tak - To świetnie ![]() To musi być dobra restauracja bo takie kolejki. ![]() Ja zamówiłam pizze średnią z szynką i papryką a Marcin zamówił zapiekanki i frytki a do picia obydwoje wzieliśmy Pepsi ![]() ![]() On mnie POCAŁOWAŁ !!!!!!!! A potem porzegnaliśmy się i pojechałam do domu ![]() Nigdy nie byłam taka szczęśliwa ! ![]() Aaaa! juz późno ! Ide spać ![]() rano , w trakcie szykowania śniadania kamerdyner zawołał mnie do telefonu . To dzwonił .......... Proszę o ocene ![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
"Zakochana" odc 2
To dzwonił mój ojciec !!! ![]() Nawrzeszczał na mnie że hmm jak to było ? a że spotykam się z takim ładakiem (ach ci rodzice nieznają polskiego :lol: ) ![]() Byłam zdenerwowana bo zakazał mi się znim spotykać ale ja oczywiście mam to gdzieś i jeszcze powiedział że jak się z nim spotkam to nie odezwie się do mnie ![]() Poskarrzyłam się Pikusiowi bo Kaśki nie było (wyjechała na weekend) ![]() Telewizor troche pocierpiał ^_^ ale na szczęście znam dobrego fachowca ![]() Pomyslałam że lepiej się poczuje jak pojade do dzielnicy showbiznesu ![]() Tak pojade w tym stroju (pomyslałam) ![]() Musze zadzwonić po taksówkę ![]() no jestem na miejscu ! ![]() Chyba kupie sobie jakiś ciuch ![]() Tak ! wtym wyglądam nieźle ! ![]() ![]() Wkońcu poto tu przyjechałam :wink: ![]() Dziwne że ktos mnie słucha ![]() ![]() ![]() Odrobina relaksu , chociaż mam to w domu ![]() ![]() Czas już wracać ![]() Ledwo wróciłam atu juz telefon - Cześć Aga Tu Marcin może byśmy za godzinę pojechali do miasta ? razem ? -Randka ? -No tak -Z chęcią -To do zobaczenia ! ![]() Pikusiu to on !! On się zemną umówił ! szkoda że nniewiesz co to znaczy ![]() Tak ! Myslę że ta sukienka bedzie dobra ! ![]() Za chwilę przyjedzie taxówka ............ Niebawem kolejny odcinek Chyba nie robie ich za szybko :lol: ![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
"Zakochana" odc 3
![]() Taksówka przyjechała ![]() Przywitalismy się ![]() ![]() ![]() Poszliśmy na lody ![]() I chwilę rozmawialiśmy ![]() I potanczylismy ![]() A ja pokazałam co potrafię ![]() Teraz wiem że on tez się wemnie zakochał ![]() I porzegnaliśmy się w pięknym stylu ![]() ![]() Dziwne bo odrazu po randcę poszedł na ryby ![]() ![]() ![]() Po powrocie postanowiłam popływac ![]() Znalazłam jakąś paczke ![]() I ja otworzyłam |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Zwariowana klasa IIIA - czyli liceum nr5 w Sim City
Starring : Wychowawczyni - Barbara Hutchings Uczniowie - Annah Bannister, Jenn Shinoda, Cornelia Faust, Maurice Fitzegrald i inni uczniowie ... ![]() Pierwszy dzień szkoły i pierwsza lekcja - lekcja francuskiego. W klasie wielki chaos bo w nowo wybudowanej szkole nikt nie może znaleźć odpowiedniego miejsca dla siebie ..... ![]() To jest pani Barbara Hutchings - Wychowawczyni klasy. - Dzień dobry wam wszystkim - Dzień dobry pani Hutchings - odpowiedziała chórem klasa ![]() Lekcje zaczniemy od przypomnienia wiadomości z poprzedniej klasy. Zapiszę temat a wy weźcie podręczniki "Cafe au Lait - Francuski dla klasy III liceum" I tak trwała lekcja. Co prawda było na niej lekkie napięcie ale wszystkim się spodobało. ![]() Potem nastąpiła lekcja która większosć choć nie wszyscy bardzo lubili - lekcja sztuki. ![]() Pani zadała uczniom malującym obrazy temat "wspomnienia z wakacji". Cornelia (ta murzynka w białym ) malowała plan miasta w którym była a Annah ( TA BLONDYNKA OBOK PANI HUTCHINGS) portret swojej przyjaciółki poznanej w wakacje. ![]() Jenn i Maurice'a grlai na fortepianie. Jenn trochę nieporadnie ale Maurice był w tym mistrzem. ![]() Uff.....przerwa. Niektórzy coś przekąsili a inni gadali jak najęci. Cornelia w ciszy i spokoju jako dyżurna pilnowała klasy i czytała książke. ![]() Jako że pani nie patrzała wszyscy poszli na górę do akademiku by przebrać się w storje kompielowe i zrobić sobie rozbierane party ![]() Po zaledwie pięciu minutach się ubrali a Jenn zaczęła śpiewać Karaoke. ![]() Jenn jednak ustapiła a zaczął śpiewać Maurice ![]() Później gdy zaczęła śpiewać pani Hutchings wszyscy zatykali uszy :lol: ![]() No i zaczęła się matematyka. ![]() Craig uległ swej artystycznej duszy - wyrwał się z lekcji i zaczął malować ![]() WF. Na zaczęte zaczęło się pływanie w basenie. Cała klasa chętnie zanurkowała w basenie. ZRobił się taki korek że nie wszyscy mogli natychmiast zanurkować. ![]() Ufff..... koniec lekcji. Czas na obiad ![]() Corny poczułą się zmęczona i poszła spać ![]() To samo zrobiła Hutchings ![]() I tak kończy się kolejny dzień w liceum nr5 w sim city.... +++FIN I CDN++++ |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
„Zakochana” odc 5
![]() Po wyspaniu się zadzwoniłam do mamy , Marcina i Kasi Żeby im powiedzieć o mojej karierze Dzwoniła też moja ukochana starsza siostra i Spytała się mnie czy niemoże wprowadzić się domnie Ze swoją córką ![]() Byłam bardzo szczęśliwa bo kochałam moja Siostre a jej córki to w ogóle nie widziałam Powiedziała mi także że zucił ją facet i kazał się jej wyprowadzić ![]() Cały dzień na nią czekałam aż w końcu przyjechała Na całe szczęście miałam jeden wolny pokuj ![]() Jej córeczka była śliczna i odrazu mnie polubiła ![]() Z Marzeną miałam tyle do omówienia ![]() Marta polubiła Pikusia z wzajemnoscią ![]() zachwiciły się mojim wielkim basenem ![]() ![]() Marzena opowiedziała mi smutna chistorię o jej psiaku Bobie "teraz już go z nami nie ma " - powiedziała ![]() ![]() Pocieszylam ją ![]() Marzena i Marta poszły spać a ja pojechałam po sławe ![]() ![]() Musiałam grać w reklamie Bardzo przyjemne zajęcie i szybko awansowałam ![]() Mogłam nareszcie mieć prawdziwą sesje zdieciową ![]() Ach te gwiazdy są takie zarozumiałe ! ![]() Ale paparazii (czy jakoś tam) jest miły ![]() ![]() Wreszcie mogłam wejść do przyczepy dla gwiazd ![]() Ale niebyło zam rewelacyjnie ![]() No i tradycyjnie odrobina relaksu ![]() Gwiazdą pokuje się z lepszej strony ![]() ![]() No trzeba juz się zbierać ![]() wiem że to wygląda jak bym spała ale w rzeczywistości podłam ze szczęścia i marze o ...... ![]() ![]() Marcin zaprosił mnie do siebie do domu !!! jupi !!! ![]() W co się ubrać ........ |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|