|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Fotostory jest całkiem całkiem...
Trochę się uśmiałam czytając "Czarny Ziom" albo słownictwo Mortrimera... Aleee na początku nie mogłam skojarzyć o co chodzi... Jak dla mnie to za dużo imion i dialogów, a za mało opisów. Czekam na kolejny odcinek
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Czy mi się wydaje czy autorka FS zrezygnowała z pisania go? Ostatni odcinek był prawie miesiąc temu
Powiem, że byłaby wielkia szkoda bo polubiałam to Fotostory i zainteresowało mnie jak dalej potoczą się losy mieszkańców Miłowa
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
Szkoda, ale polecam Ci (puki nie wróci CZARNA MAMBA) fotostory:"Helena Wiktoria" "Wakacje mojego życia" i new FS "Spojrzenie jednym okiem" Naprawdę świetne, chyba jeszcze lepsze od tego )Pozdrawiam Kasia |
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
"Wakacje mojego życia" też czytałam i właśnie wczoraj przeczytałam "Spojrzenie jednym okiem" (chwilami nie mogłam powstrzymać się od śmiechu ) i jestem nimi wszystkimi zachwycona Widzę, że mamy podobny gust
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
To moim zdaniem najlepsze FS ;D Każdy z nich ma inny charakter, i każde jest świetne! "Helena Wiktoria" - romantyczne ![]() "Wakacje mojego życia" - tragedia, która daje dużo do myślenia... "Spojrzenie jednym okiem" - pozwala śmiać się do woli ![]() Takich FS nam właśnie trzeba Pozdrawiam Kasia ![]() PS. Jak będziesz mieć Nasti na oku (mam nadzieję, że mogę tak do Ciebie mówić ) jakieś inne FS godne przeczytania, daj znać Z góry dziękuję
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|