![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Hej!
Domek jak dla mnie za mało ciepły... nie gustuję w takich. Jak dla jednej osoby, jest też za duży...Nie wiem, ale dla mnie czegoś w nim brakuje. Trochę przesadziłaś z nowoczesnością! Ile można mieć szafek w kuchni? I po co Ci pokój gier? Nie zamierzam Cię krytykować, bo to twój styl, ale mi się nie podoba. Wolę domki, ciepłe i przytulne w których, aż chce się zamieszkać...I pamiętaj, duże, nie koniecznie piękne ![]() Pozdrawiam i życze powodzenia. Jeśli wybudujesz domek, ciepły i mniejszy, daj znać-napewno go ocenię ![]() Jak dla mnie 5/10 bo fajne mebelki... ale jest zimno, i wszystko nie jest rozmieszczone z gustem... tak na "odwal się" 3maj się ![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
NA początek przydał by się jakiś porządny ogródek :< ( bo tak przy pustawo ). Bardzo mi się nie podobała bryła taka kwadratowa, kanciasta, a po pierwsze nie miła dachu ( ja się już decydujesz na taki dach to dodawaj na około niego taki niziuteńki płoteczek, wiesz o co mi chodzi ? ). Wewnątrz: odczułam wrażenie, że robiłaś ten domek w pośpiechu, żadne z pomieszczeń nie było do końca dopracowane, wszędzie gdzieś czegoś brakowało :/ i przez to domek wydawał się chłodny i nie przytulny :/.
Ocenka: 5/10 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bardzo ponury i nijaki dom. Trudno uwierzyć, że mieszka w nim młoda, towarzyska kobieta. Malowanie wszystkich ścian na szaro powoduje, że dom wygląda jak magazyn. Nie wspominając o tym, że zero w tym fantazji. Poza tym kto ma "dyskotekę" w domu?
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
podoba mi się ta zieleń....
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
1) Za duży dom. Pomieszczenia są tak wielkie, że nawet sama nie wiesz co w nich umieścić. Wszędzie świeci pustkami ;/
2). Bryła jest nawet fajna, ale jeśli chodzi o ogórd to temat sam się zamyka. Brak! 3) Na żadnej ścianie nie ma jakiegokolwiek obrazu. Czuję się jak w szpitalu ogladając gołe sciany ..... Ogólnie 2,5/10 |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Dom jak dom. Taki se, bo w środku masz wszystko i dużo. Wielkie pomiesdzczenia i wpakowane byle by było. Ocenie na 6,5/10.
|
![]() |
#17 |
Reputacja: 13
|
![]()
Wszędzie i wszystko. Właściwie w niektórych pomieszczeniach nie widac prawie wcale twojego wkładu, bo wstawiłaś gotowe zestawy z internetu.( np. sypialnia ) Domek jednak mi się podoba. Udało ci się trafić w mój gust: nie jest "surowy".
![]() ![]() ![]() Ocena ogólna: Domek nawet mi się spodobał. ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Powiało mi tutaj budowaniem i urządzaniem domu niczym jak w the sims 1
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Czas na ocenkę:
No więc ogólnie bryła nie jest taka zła. Ale chyba jak dla jednej osoby wielki ten domek. Zobaczymy co będzie dalej. Salon, salon ogólnie łądne powiązanie kolorystyczne ale właśnie się tego obawiałam, że będzie totalna pustka. Wiesz może mi się to czasami zdaża ale w mniejszych domach. Łazienka jest niczego sobie ale ten niebieski do niczego nie pasuje oprócz do kubeczka, szczoteczek i pasty do zębów. Mogłaś wybrać inne meble pasujące do tego. Kuchnia jest bardzo duża pustka tam panuję na maxa i wiesz myślę, że za dużo tych wszystkich mebli w tej kuchni. A barek za długi. Sala dyskotekowa przypomina raczej sale weselną... Z tym przynajmniej mi się kojaży. Nie powinnaś wstawiać tam jedzenia na urodziny, ślub itd. A zamiast tych foteli mogłaś dać 2 dwu osobowe kanapy. SAlon pustka jak piszesz. Mogłąś naprawdę zrobić mniejszy ten dom. Pokój Amandy jest śliczny ten zielony kolor jest wspaniały i ogólnie gdyby był mniejszy, a co ja tam będę ci mówiła wiesz o co chodzi. ![]() Jedyna rzecz, która tu jest pożądna to salon gier. Małe pomieszczenie o niebieskim kolorze z białymi fotelami. Cudownie oy tak dalej. Reszty nie komętuję myślę, że i tak nie będziesz zadowolona z tego jak cię oceniłam więc nie ma co mówić. 3/10 Może być lepiej ale się postaraj. |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Troche za dużo wolnego miejsca..kolorek i bryła mi się podobają..jeszcze po co tyle tych czerwonych foteli??;p;Ogółem fajny......9/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|