![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Myślę że bedą 3 dzielnice, ponieważ idiotycznie by wyglądało jakby obok Japonii był jakiś camping, a obok tego tropikalna wyspa ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Mi się jednak wydaje, że właśnie tak idiotycznie to będzie zrobione. W wakacjach też były ośnieżone góry obok upalej plaży :con:
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
super! szkoda tylko ze z kazdym kolejnym zainstalowanym dodatkiem gra chodzi coraz wolniej... xP
|
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zapowiada się super
![]() Czas pokaże ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
ile zaplaciliscie za the Sims 2 Nocne życie, 4 pory roku i Zwierzaki?
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Zalezy gdzie.... ja kupywałam w Empiku a tam niestety najdrozej chyba
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
niesamowite. ale ludzie jak wam sie zmiesci 6 dodatek na kompie? czekam na szczere odpowiedzi... bo mój młody xp juz nie wyrabia.
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
jak sie zmiesci? simsy mam zainstalowane na dysku d, gdzie mam jeszcze ponad 50giga wolne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Następne newsy!
-Będzie można zrobić sobie wycieczkę statkiem i będą też różne zadania, tory przeszkód... -Zależy też w jakie miejsce pojedziemy będą Tancerze Ognia i Ninja -Będzie można kupować upominki, biżuterie które będzie można nosić lub je podarować innym simom. -Można odkryć "tajemnicze miejsca" ![]() -Można znaleźć skarby -Na plaży będzie można zbierać muszelki!!! ![]() info z http://sims2.fr/products.view.asp?id=32 |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
A można się będzie nad morzem na tropikach kąpać???Bo jak tak to po prostu O.MY.GOD!!!!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|