![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
hej mam pytanie ktorego nie moglam napisac w temacie ktoremu przysluguje gdyz byl juz zamkniety a ja nie chcialam zakladac nowego. na stronie www.thesims2.com są do pobrania domy i budynki. tam sa zawsze pokazane jakie gry sa wymagane do odtworzenia budynku w twoich simach. ale jesli powiedzmy nie masz jednej z tych gier to nie pokaze ci sie caly budynek czy tylko jedna konkretna rzecz z wyposazenia? pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
A to dziwne jest, bo ja uważam, że ikony te nie mają nic wspólnego z użytymi elementami w budowli.
Budowałam domy i specjalnie nie wstawiałam mebli, podłóg i tapet z niektórych dodatków, a jak wysyłałam na TheSim2.com to wyskakiwały mi ikony wszystkich dodatków które mam po rejestrowane :con: Dziwne to jest. Ale ty się nie przejmuj, tylko ściągaj, jak nie masz jakiegoś dodatku to element stworzony przez użytkownika ci się nie zainstaluje. Czyli cały dom Ci się nie zainstaluje. Wyskoczy uwaga, że nie masz jakiegoś wymaganego dodatku. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
A ja ściągam domki z np. WB, CPR i NŻ (NŻ nie mam) i ściąga mi się ten domek, instaluje go a jak włączam grę to znikają te przedmioty z NŻ np. samochód i stawiam tam coś innego np. basen i tyle. A i ściągałam z wielu stron i było tak samo (co mi się bardzo podoba). I nie pisze że nie mam jakiegoś dodatku. A mojej koleżance to pisze. Dziwne
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|