![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jednak zdecydowałam się umieścić foty
jednego z moich domów na tym forum. ![]() Nazwałam go "Świeży Odpoczynek" ale chyba się z tym nie kojarzy. ![]() To by było na tyle. Mam nadzieję że się Wam podoba. ![]() Papa! P.S. Na niektórych zdjęciach widać ściany (jakby z góry) to wina tego że nie mogłam się zmieścić kamerą w pomieszczeniach ;/ .......... Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:16 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
Szczerze mówiąc mi się nie podoba.... Pomieszczenia są okropnie ciemne. Dlaczego nigdzie nie ma okien...? No i dlaczego w tej pierwszej sypialni są firanki, skoro nie ma okien? Bryła jakoś mnie nie zachwyca... Ogródek jest git, tylko po co tam drewno kominkowe, skoro nie ma tam kominka?
![]() ![]() Ogólnie to moim zdaniem ci nie wyszło. Jakoś tak ponuro... Użyłaś gotowych zestawów z neta. W dwóch przypadkach w ogóle nie użyłaś swoich pomysłów... Myślę, że dom dużo lepiej wyglądałby z oknami. Pomyśl o tym... Wydaje mi się, że mogłabyś nad nim jeszcze sporo popracować. 2/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Najpierw rady dotyczące zdjęć
![]() - wciśnij TAB i znak "-" (minus) na klawiaturze po prawej. Wtedy te pokoje się tak ładnie wydłużają, przez co mieścisz się z kamerą nawet w pom. 3x2 i w dodatku :smirk: - oświetlenie. Aby uzyskać fajny klimacik, należy włączyć noc i poustawiać kinkietki, jakies żyrandole itp. Teraz umieblowanie: - za dużo dodatków z neta (w dodatku lipnych). Trochę wybredności by Ci się przydało ![]() - ściągnij sobie lustrzane podłogi z muranomobilia.com - polecam strony: holysimoly, to co wyżej, 11dots, są tam bardzo ładne mebelki. - a, i jeszcze tap. i podłogi - jak wróci simsweb [sory za reklamę, ale wiecie, tu chodzi o talent BM ![]() ![]() Bryły nie oceniam, bo się nie znam, po mojemu, to niezbyt. Ogólnie za domek dam 4/10
#4 |
Guest
|
![]()
Ocenie tylko, bo nie pobieram domów z dodatkami z neta.
Bardzo ładna prezentacja domu, zdjęcia ładne są . Z zewnątrz domek jest prosty ale przyjemny w odbiorze. Trochę kojarzy mi się z domami z Milowa. W środku, ładne dodatki z neta zwiększają atrakcyjność pomieszczeń. A więc, ściąganie z neta dodatków oraz ich dobór do wystroju wnętrza, u mnie masz zaliczone, na piątkę. |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ahaaa, no to chyba, że tak.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A mi się podoba... Ładne te meble, fajne pomieszczenia... Niestety nie wyświetla mi się cały dom więc nie ocenię bryły.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi tez sie domek podoba, umeblowanie jest super, ale uderzający jes brak okien...
Pokoje za ciemne a tak to super, bryła jest ok ![]() 7/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
domek bardzo ładny, najładniejszy jest pokój dziecka, 7/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
O matko....nie ma okien....buu ja uwielbiam okna. Tam czułabym sie jak bym mieszkała w piwnicy, okropieństwo. Pokój dziecka może być a reszta mi sie wogóle nie podoba... wybacz. 2/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|