![]() |
#561 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nier To Nie Byl Dziwak Mial Na Imie Anatol Czy Jakos Tak....ale To Nie Dziwak
edit. No To Jednak Dziwak Wybaczcie Ze Pisze Post Pod Postem Ale Mam Taki Odroch I Nie Robie Tego Zeby Sobie Nabijac Posty Bo Mnie Nawet Nie Obchodzi Ile Mam.....
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< Ostatnio edytowane przez puppet : 13.07.2007 - 10:40 Powód: łączenie postów. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Guest
|
![]()
A mi sie taka rzecz przytrafiła ,nie wiem czy to jest normalne czy nie ale ja tak nigdy nie miałam.....mianowicie:w mojej rodzinie miałam małe dziecko no i jak tym małym dzieckiem kliknęłam na siebie to była opcje dorośnij :/ kliknęłam a tu automatycznie dziecko stało sie nastolatkiem a nie dzieckiem O.O trochę dziwne nie ?? Albo kupuje rzeczy na przyjecie urodzinowa a tu nagle jak złapałam krzesło aby je przenieść ...Zniknęło !!!Potem na drugi dzień idę na drugie piętro do łazienki patrze ...krzesło jest !! Dziwne trochę ....a ja sie tego krzesła tak naszukałam :/
|
![]() |
![]() |
#563 |
Reputacja: 11
|
![]()
Moja simka jest w ciąży i ma mdłości na kiblu siedziała jej córka to bełtła na córkę
![]()
![]() |
![]() |
#564 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#565 |
Guest
|
![]()
Amoja simeczka kiedyś jadła nieświeże jedzenie!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#566 |
Guest
|
![]()
A ja mialem w dziwakach takie dziwne zdarzenie.
No wiec ten blondas chcial byc zombi, wiec go zabilem. Kiedy umieral to nagle rodzilo sie dziecko(ten obcy), a zaraz potem patrze drugie dziecko! Potem zrobilem zombi z tego blondasa, a on mial pragnienie byz porwanym przez obcych. Moze to nie dziwne, ale to wszystko zdarzylo sie tak naraz ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mnie niedawno zdarzyło się coś takiego: Grałam sobie babką stworzoną przeze mnie i zaprosiłam jej przyjaciółkę. Spytała, czy może przyjść z zaprzyjaźnioną osobą no i dałam "tak". Przylazła z Donem Lotario, a ten zaraz po przyjściu otworzył mój śmietnik i zaczął najnormalniej w świecie się "stołować" ;O Potraktował mój śmietnik jak stołówkę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 | ||||||||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wg mnie te kosmoludki sa fajowe Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
uff, udalo mi sie przeczytac wszystkie posty ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
#569 |
Guest
|
![]()
bedzie post pod postem, ale teraz jak juz przeszlam przez wszystkie strony to teraz beda moje dziwnosci
to sie pewnie komus juz zdarzylo ale mi pierwszy raz. jeden z moich simow wpadl w straszna depresje i nagle pojawila mu sie w rekach szczotka z namalowana buzia i zaczal do niej mowic, calowac ja i z nia tanczyc w koncu go latajacy terapeuta wyleczyl co do opiekunek to jako pracujacy rodzice zamowilismy opiekunke na dostosowywanie sie do godzin pracy. popracowala jeden dzien i juz sie jej nie chcialo. wiec kolejnego dnia zamowilismy nastepna i znowu to samo. koniec koncow mieszkaly u mnie 3 opiekunki i ani nie chcialy sie zajmowac dzieckiem ani pojsc sobie. na ulicy przed domem staly ich trzy samochody i tamowaly ruch. straszne. nie dosc ze zajmowaly mi moje dobre lozka i nie chcialy wstac dopoki sie nie wyspia, ze o zajmowaniu lazienki i wyjadaniu nie wspomne. a jak balaganily! byly strasznie wkurzajace, w koncu je usunelam kodem moveobjects, tak samo jak ich samochody. od tego czasu na wszelki wypadek zatrudniam opiekunki tylko na jeden dzien trzecie zdarzenie to tak jak Longerowi, jeden z simow ktorymi gralam (jakis kaliente) pewnego dnia po wyjsciu z basenu przestal normalnie chodzic tylko plywal. wszedzie. po ogrodku, po pokoju, po kuchni. smiesznie bylo jak bylo widac tylko jego glowe i rece i slychac dzwiek plywania. ale po pewnym czasie zaczelo mnie to wkurzac. plywal mniej wiecej tydzien, potem mu samo przeszlo. ten sam sim jakis czas pozniej, gdy wyszedl poogladac obloki, dostal w leb meteorytem i tyle go bylo. a mial sie nastepnego dnia zareczac z bianka. moze to jej rodzina (montekowie) przewidziala to i zeslala ten meteoryt ![]() |
![]() |
![]() |
#570 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ja jak simce na parceli publicznej kazałam wejść do basenu to wskoczyła i potem cały czas nawet ja wróciłam do domu i wychodziłam z rodziny to potem dalej leciała jej ta piana to było dziwne i zniknęło kiedy simka została emerytką xP |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|