Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.07.2007, 15:34   #81
Kammi
Guest

Domyślnie Odp: The sims 2 - Bon Voyage - nowy dodatek !!!

Cytat:
Napisał helena
Ej, nie zauważyliście? Maxis robi podobne dodatki do TS2 jakie wyprodukował do jedynki.. NŻ przypomina Randkę, teraz te Podróże to prawie to samo co wakacje, Własny Biznes opiera się na karierze zawodowej podobnie jak Światowe Życie.. Zwierzaki to już nie komentuję, bo różnic nie ma Nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na dodatek z magią i byciem sławnym Simem
Dopiero teraz to zauważyłaś -.-"?
Co do Bon Voyage to wydaje mi się, że to bedzie swietny dodatek...
Tak samo myślałam o CPR, i zawiodłam się na nich. Ale i tak dobrze, że robią jakieś dodatki
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.07.2007, 19:23   #82
semus
Guest

Nareszcie wycieczki jejeje, ale z tego co pamiętam to w jedynce maxis skopał wakacje na całej lini, więc zobaczymy. A ty się zawiodłeś na CPR czemu?? Według mnie to był jeden z lepszych dodatków wprowadza super efekty i w ogóle długo czekałem na pogodę i prawdziwą zimę. :smirk: (ja zawsze na zimę wstawiam świąteczny klimacik z dodatku na święta ). A co do powtarzających się dodatków z jedynki to mi się to nawet podoba, bo dodatek gwiazda i magia były świetne oby były takie i w dwójce.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2007, 09:25   #83
Kati_Simka
Guest

Hm, po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że jednak może coś będzie z tego dodatku. Kupię go. Ale już teraz wiem, że i tak, po pierwszej godzinie grania Bon Voyage mnie rozczaruje. Ale.. W sumie i tak dobrze, że cokolwiek nowego robią...
Zastanawiam się, jak to będzie wyglądało w The Sims 3. Czy też będą robili po kolei nowe wydania simsów z jedynki ? ;/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2007, 10:19   #84
Idil
Guest

ThumbsUp Odp: The sims 2 - Bon Voyage - nowy dodatek !!!

Następne newsy

-Żeby wyjechać na wakacje nie będzie trzeba zbierać wolnych dni w pracy, wystarczy zadzwonić
-Trzeba będzie wybrać dzień, godzinę i długość wakacji (3 do 7 dni)
-Niemowlęta i zwierzaki będą musiały zostawać w domu (Niania się nimi zajmie)
-Można wybrać z kim się jedzie na wakacje, rodziną lub z przyjaciółmi
-Taksówka zawiezie ich na lotnisko...?
-Będzie można mieszkać w hotelu, namiocie, schronisku lub wynająć domek
-Nie będzie można posiadać własnego hotelu ale można go zbudować za pomocą kodu
-Będzie można budować domki nad morzem ( i chyba będzie można się kąpać )
-Będzie można zwiedzić między innymi ruiny "Maya"
-W statku można znaleźć ukryty skarb kapitana
-Będziemy zdobywać nowe umiejętności jak np. gdy duch pirata nas nauczy śpiewać stare pieśni Będziemy mogli się tym pochwalić w domu...itp
-W ukrytych miejscach będziemy mogli spotkać tajemnicze postacie jak starca który opowie nam legęndę o smokach i nauczy nas Tai-Hi , Ninja który może nas nauczyć teleportować się ,...Yeti którego możemy przygarnąć i będzie się zajmował naszymi dziećmi...
-Ukryte Miejsca (Jest ich 3, po jednym do każdej okolicy), będzie można odkryć przy pomocy kawałków mapy które znajdziemy kopiąc w piasku
-Szukając mapy można znaleźć stare kamienie, kości, a nawet bezcenne stare figurki
-Na wszystkie nasze upominki z wakacji znajdziemy nowe półki specjalnie dla nich
-W każdym miejsu nauczymy się witać wedłóg każdej z kultur
-Odkryjemy nowe potrawy, a jeśli złapie nas leń można zamówić Room-service
-Będzie można ożenić się na parceli publicznej
-Potem możemy pojechać na podróż poślubną (wybierzemy otoczenie...)
-Można zapisać simów na wycieczki, jednak nie można im towarzyszyć, za to będą pojawiać się komunikaty gdzie będzie trzeba wybierać o sim ma zrobić (tak jak gdy jedzie do pracy) według naszego wyboru sim znajdzie przedmioty, pieniądze...lub zostanie pogryziony przez owady i wróci z złym humorem
-Wspomnienia z wakacji będą mieć osobną pod-kategorię
-Czym będzie ich więcej tym bardziej podniesie się ich poziom doświadczenia w podróżach i dostaniemy pewne plusy jak np. nasze potrzeby będą wolniej spadać, będzie można zablokować o 1 więcej pragnienie...podniesie nasze umiejętności w pracy i kontaktu z innymi simami
-Uwaga na złodzieji!
-Na wyspie Twikkii można zaopatrzyć się w laleczkę za pomocą której będziemy mogli rzucać złe lub dobre czary na immych simów
- Będzie można przechodzić z jednej parceli na drugą - bez samochodu!
-Nowe opcje w co mnie kręci Np.Simrośliny, wilkołaki...kuchnia, mechanika...itp
-Zdjęcia :smirk: za pomocą aparatu można je robić lub poprosić kogoś by nam cyknął fotkę i potem można je wydrukować w komputerze i powiesić na ścianie lub zrobić z nich album
-Pełno nowych obiektów!Meble, dekoracje, rośliny... i też nowości w personalizacji otoczenia
-Nowe ciuszki i fryzury, plecaki, biżuterie...
-Biżuterie można kupić lub znaleźć na plaży przy szukaniu muszelek, dla wszystkich simów, dzieci lub dorosłych, chłopców i dziewczyn...
-Można je dobierać tak jak fryzury do ubrania
-Są naszyjniki, branzoletki, zegarki, pierścionki, kolczyki, percingi...
-Tylko jedna nowa rodzina stworzona przez Maxisa do tego dodatku.

Już nie mogę się doczekać :smirk:

przetłumaczyłam info z
http://www.simssuisse.com/?page=ep6_test
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2007, 14:25   #85
krolik1995
Guest

WOW! Extra! Tak dużo tego nie moge się połapać . Najbardziej spodobało mi się to że będzie można braź slub na parceli publicznej , że będzie można przechodzić z jednej parceli na drugą - bez samochodu! i te wzsystkie punkty za podróż i skarby normalnie cuudo . !! Lepiej być nie mogło . !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2007, 17:08   #86
_Ania_

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Idil
-Niemowlęta i zwierzaki będą musiały zostawać w domu (Niania się nimi zajmie)
I pytanie: chodzi tu o świnki morskie i papugi czy o koty i psy? Bo jeśli to drugie to trochę bez sensu.
Niemowlęta to są te zupełnie malutkie dzieci czy już te raczkujące?
_Ania_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2007, 17:30   #87
Szynszyl
Guest

Świnki morskie i papugi to zwykłe "meble" z trochę większą ilością opcji
Chodzi o psy i koty. A niemowlęta to raczej te całkiem małe

Jestem ciekaw czy jeśli dodali już biżuterię (nareszcie nowe akcesoria niekoniecznie jako okularki :smirk: ), to może będą też tatuaże?
Ale sam w to wątpie, bo pewnie gdyby były, to już by o tym było wiadomo
(dodam, że przeglądając pliki od "Co kręci/Odrzuca" w SimPE są takie rzeczy jak tatuaże, więc maxis musiał już o tym myśleć)
Ogólnie wygląda jakby ten dodatek miał wieńczyć serię TS2... jakiś loader pokazujący jakie mamy dodatki nie wiadomo po co :shifty:
Poza tym, The Sims wyszły w 2000 roku, TS2 - w 2004, w takim razie w przyszłym roku możemy się już spodziewać następnej generacji
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.08.2007, 05:13   #88
Eámanë
Admin Emeryt

Cytat:
Napisał _Ania_
Niemowlęta to są te zupełnie malutkie dzieci czy już te raczkujące?
Wydaje mi się, że i te, i te - tak jak nie można pojechać z raczkującym dzieckiem do miasta.
stare 01.08.2007, 09:54   #89
Rasputina
Guest

jest znana DOKŁADNA data wydania?
teraz się boję że komputer mi tego nie wytrzyma :}
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.08.2007, 14:41   #90
Neillé

Data wydania najpierw była przewidziana na 17 września, ale teraz chyba jest na 14 września. Ja osobiście nie wiem, która jest właściwa. Chociaż myślę, że jednak 14 września, bo wtedy jest piątek, a jak wiem większość (może wszystkie?) dodatki wychodziły w piątek.

Nowe Newsy:
Cytat:
Napisał www.simy.pl
Amerykański serwis o grze The Sims 2 - SimFantastic2, znany głównie z mini-packów do gry, także był na prezentacji dodatku w Redwood City. Poza własnej relacji wraz ze zdjęciami, serwis zamieścił relację video z pokazu. Zobaczycie na niej kilka ujeć z gry, m.in najbardziej oczekiwana przez wielu użytkowników - plaża i morze.

:: Zobacz: Materiał filmowy
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania