Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.08.2007, 19:31   #1
Tonetti
Guest

Domyślnie Nowy dom by Tonetti

Budowałem ten dom 8 godzin ( licząc z przerwami) (bez przerw 5 godz) i uznałem że nadaje się do oceny publicznej. Dom nadaje się dla jednej osoby. (ja zmieścił bym w nim 4)

Z zewntątrz:

Przyznam że jestem z siebie dumny że wpadłem na taki balkon w dachu.
Salon:

Kuchnia:

Poddasze:
Na poddaszu jest mały korytarzyk ale tak mały że zdjęcia było by brzydkie więc zobaczycie go na rzutach.
Sypialnia:

Łazienka:

Sorry za brak odbić w lustrach ale kod mi się zgubił.

Ogród:

Znajduje się tam jeszcze basen.
Rzuty:

Poddasze:

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.08.2007, 11:33   #2
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9
Domyślnie Odp: Nowy dom by Tonetti

a po co kod na odbicia w lustrach wystarczy w opcjach zaznaczyć odbicia światła i to wszystko a co do domu fajny najbardziej podoba mi się salon i sypialnia a reszta taka sobie ale daje 8\10 bo dawno nie widziałem fajnego domu tym forum
Wielebny jest offline  
stare 02.08.2007, 15:01   #3
Jaredka
Guest

Super domek :tu: , ten balkon w dachu to ciekawy pomysł , salon w zielonym kolorku jet extra . Bardzo się mi podoba 10/10 a dasz do ściągnięcia??

stare 02.08.2007, 17:45   #4
Komurka
Guest

hmm bardzo ciekawy pomysł z tym balkonem, poza tym podoba mi się bardzo ta wiata dom wygląda bardzo aytentycznie i ma swój klimacik, co nie oznacza że bryła jest superowa, bo nie jest. Może gdybyś tą bryłe ożywił jakims kolorkiem, bardziej odważym i ciut nowoczesnym =] Fajnie na dachy by wyglądały szyberdachy!!
Bardzo mi się nie podoba ta sciana w salonie jest zbyt zlewajaca sie z meblami :/ co daje w posumowaniu taka dziwna montonie brak zaslon na oknach tez daje sie beznaki. WC to tragedia widac ze poszedles tutaj na latwizne i poprostu ja olales. sypailnia tez jakos mi sie nie podoba taka bardzo "duszna" Ogrod nic nowego pare drzew kwiaty na krzyz i tyle.

Ogolnie to za bryle daje 5/10 a za calos domu 3/10

stare 02.08.2007, 20:37   #5
Chmelcor
Guest

Ksztalt taki retro, bo takie ksztalty, kazdy robil jak zaczynal gre w simsy, ale podoba mi sie. Wewnatrz dom wydaje mi sie taki pusty, a to okno mansardowe jest nieladne. Lepiej by wygladalo okno dachowe(widzialem poradnik jak stworzyc takie okno na sims2wiki.info). Moja ocena 6/10.

stare 03.08.2007, 08:08   #6
basia11
Guest

Fajny domek taki przytulny a ten balkon świtny pomysł 8\10

stare 03.08.2007, 16:24   #7
Ylva
Guest

Naprawdę, pomyslowe i co wazne: estetyczne. Robisz postępy

stare 13.08.2007, 18:39   #8
Tonetti
Guest

Cytat:
Napisał konrad2310
sypialnia fajna, zabałaganiona jak u mnie (heh). gdzie ściągnąć te łóżka? i czy sim może na nich spać? ale nie ma zasłon. a okna tak duże że sąsiedzi mogą łatwo zaglądać np. kiedy robisz bara-bara

Łóżko ściągnąć można sciągnąć na simsinparis
http://simsinparis.com lub http://siminparis.com

A co do dużych okien w sypialni to jest na poddaszu więc sąsiedzi tak dużo by nie zobaczyli...

stare 13.08.2007, 21:49   #9
Katia
Guest

Jakoś nie przypada mi do gustu:/.Może i ma dodatki z neta ale wszystko jest byle jak zrobione!Łazienka jest okropna!Moja ocena to 4,5/10

stare 14.08.2007, 08:22   #10
Chryzantem Złocisty
Guest

Khem.
Czegoś tu brakuje...Od początku miałam takie wrażenie.
Powiem Ci że nad oceną salonu mam problem.Bo lubię zielony i ten odcień,ale nadmiar go w pokoju jest trochę "oczo***ny" i wręcz denerwujący.Ale jako że lubię ten kolor...Bez oceny
Kuchnia taka zwyczajna.
Sypialnia bardzo ładna ^^
Ale łazienką zmaściłeś cały urok.Wszystko inne zrobione,wycyckane,mua mua,a łazienka zrobiona na "odwal się".Tylko kibel,umywalka i prysznic o.O
Jak już używasz dodatków z neta,to można było dopieścić choćby szafkami bądź roślinami,ręcznikami czy innymi pierdółkami.Wbrew pozorom takie drobiazgi są ważne
Musze się zgodzić jednak z przedmówczynią,że ten dom nie za bardzo mi przypadł do gustu.
Cóż...Naprawdę nie wiem,jak ocenić,ale chyba 6,5/10...

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania