![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie lubie jak kryształki sa widoczne. Obejrzałam obydwa teledyski i nie wiem dlaczego te dziewczyny sie zabiły. O co w tym chodzi??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo przeszkadzają chmurki itp.
Fabuła mi się bardzo podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Faktycznie chmurki przeszkadzają, są takie mało... profesjonalne
![]() A tak na marginesie (akurat w tym temacie bo właśnie przy nim moje zdziwienie przebrało miarę): Dlaczego do cholery 90% teledysków z simami w roli głównej to obrazy do numerów My Chemical Romance??? ![]() Obejrzałem już ze sześć wersji Heleny (tego to jest najwięcej), po parę wersji Teenagers, Famous Last Words, The ghost of you, Thank You For The Venom itp. itd. - długo by wymieniać. A reszta taka po kątach poupychana. Nie chodzi mi o obrażanie autorki tego teledysku, wyraźnie widać, że lubi ten zespół i po pierwsze to jej święte prawo, a po drugie chłopaki w sumie nawet fajnie grają. Chodzi mi o fenomen. Ja nie śledzę wszystkich obecnych trendów muzycznych (wszystkich się nie da, a ja, że mam te swoje lata to bardziej szperam w rzeczach, do których się już przekonałem), więc niech mi ktoś u licha powie: czy ten zespół to jakieś taki wielkie odkrycie? Oni są naprawdę tak popularni, że ludzie mając tyle genialnych muzycznych opowieści do wyboru (wiadomo - co kto lubi, ja na przykład wymieniłbym choćby utwory z The Final Cut, Floydów albo całą płytę Ayreona - The Human Equation - gotowe, niesamowite historie czekające na zrealizowanie) wolą katować tą biedną Helenę po raz enty??? Sorry za offtopa, ale musiałem się zapytać, nie utrzymałbym dłużej ![]() Aha i jeszcze raz: no offence, do MCR nic nie mam, jak dla mnie nic specjalnego ale źle też nie jest. Zresztą każdy lubi to co lubi. Tylko niech mi ktoś wytłumaczy... |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
faktycznie.przeszkadzaja mi tez i kryształki i chmurki...i jeszcze kontakty (tzw. znaki kontaktów te plusy czy minusy)a jak zrobiłas to że helena tonie ?? musi miec niska energie??
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
kaja13 najpierw ją głodziłam a potem kazałam jej zjechać z zjeżdzalni
![]() ![]() kociol21 po prostu Em Si Ar jest lubiane i tyle ![]() dzięki za ocenki |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi sie podoba
![]() Pozdro ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|