![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Budowałem ten dom 8 godzin ( licząc z przerwami) (bez przerw 5 godz) i uznałem że nadaje się do oceny publicznej. Dom nadaje się dla jednej osoby. (ja zmieścił bym w nim 4)
Z zewntątrz: ![]() Przyznam że jestem z siebie dumny że wpadłem na taki balkon w dachu. Salon: ![]() ![]() Kuchnia: ![]() Poddasze: Na poddaszu jest mały korytarzyk ale tak mały że zdjęcia było by brzydkie więc zobaczycie go na rzutach. Sypialnia: ![]() Łazienka: ![]() Sorry za brak odbić w lustrach ale kod mi się zgubił. Ogród: ![]() Znajduje się tam jeszcze basen. Rzuty: ![]() Poddasze: ![]() |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
a po co kod na odbicia w lustrach wystarczy w opcjach zaznaczyć odbicia światła i to wszystko a co do domu fajny najbardziej podoba mi się salon i sypialnia a reszta taka sobie ale daje 8\10 bo dawno nie widziałem fajnego domu tym forum
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Super domek :tu: , ten balkon w dachu to ciekawy pomysł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
hmm bardzo ciekawy pomysł z tym balkonem, poza tym podoba mi się bardzo ta wiata dom wygląda bardzo aytentycznie i ma swój klimacik, co nie oznacza że bryła jest superowa, bo nie jest. Może gdybyś tą bryłe ożywił jakims kolorkiem, bardziej odważym i ciut nowoczesnym =] Fajnie na dachy by wyglądały szyberdachy!!
Bardzo mi się nie podoba ta sciana w salonie jest zbyt zlewajaca sie z meblami :/ co daje w posumowaniu taka dziwna montonie ![]() Ogolnie to za bryle daje 5/10 a za calos domu 3/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ksztalt taki retro, bo takie ksztalty, kazdy robil jak zaczynal gre w simsy, ale podoba mi sie. Wewnatrz dom wydaje mi sie taki pusty, a to okno mansardowe jest nieladne. Lepiej by wygladalo okno dachowe(widzialem poradnik jak stworzyc takie okno na sims2wiki.info). Moja ocena 6/10.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fajny domek taki przytulny a ten balkon świtny pomysł 8\10
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Naprawdę, pomyslowe i co wazne: estetyczne. Robisz postępy
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Łóżko ściągnąć można sciągnąć na simsinparis http://simsinparis.com lub http://siminparis.com A co do dużych okien w sypialni to jest na poddaszu więc sąsiedzi tak dużo by nie zobaczyli... ![]() |
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jakoś nie przypada mi do gustu:/.Może i ma dodatki z neta ale wszystko jest byle jak zrobione!Łazienka jest okropna!Moja ocena to 4,5/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Khem.
Czegoś tu brakuje...Od początku miałam takie wrażenie. Powiem Ci że nad oceną salonu mam problem.Bo lubię zielony i ten odcień,ale nadmiar go w pokoju jest trochę "oczo***ny" i wręcz denerwujący.Ale jako że lubię ten kolor...Bez oceny ![]() Kuchnia taka zwyczajna. Sypialnia bardzo ładna ^^ Ale łazienką zmaściłeś cały urok.Wszystko inne zrobione,wycyckane,mua mua,a łazienka zrobiona na "odwal się".Tylko kibel,umywalka i prysznic o.O Jak już używasz dodatków z neta,to można było dopieścić choćby szafkami bądź roślinami,ręcznikami czy innymi pierdółkami.Wbrew pozorom takie drobiazgi są ważne ![]() Musze się zgodzić jednak z przedmówczynią,że ten dom nie za bardzo mi przypadł do gustu. ![]() Cóż...Naprawdę nie wiem,jak ocenić,ale chyba 6,5/10... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|