![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie nie lubię budować domów. Zbudowanie jednego zajmuje mi 3 godziny, a i tak nie wychodzą najlepiej.
Opiekować się niemowlętami i małymi dziećmi, są obrzydliwe, a poza tym nie dadzą simowi ani chwili spokoju, bo stale wrzeszczą. Zdobywanie przyjaciół do awansu nie jest aż takie złe... - Kiedy jakiś sim przechodzi chodnikiem, to ty go witasz, później od razu żegnasz, chwytasz za telefon i jazda. Po kilku godzinach masz przyjaciela, ale utrzymanie przyjaźni to już syzyfowa praca, bo jak jedną przyjaźń uratujesz, to druga się łamie itd. Ponad to nie lubię: -Klientów którzy przychodzą do mojego sklepu tylko po to, by odebrać mu gwiazdki, -Drzew i warzyw, które wymagają ciągłej rozmowy, bo inaczej stają się chorobliwe, -Ogrodników, którzy tylko pelęgnują rośliny, a nie pryszczą ich, ani z nimi nie rozmawiają. -Psów szczekających do drzwi. -Studentów z akademika przeszkadzających mojemu simowi w nauce. -I wiele, wiele różnych rzeczy. |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Nienawidze wprost opiekować się małymi dziećmi oraz gdy moi simowie mają tak zły humor że moich poleceń nie chcą wykonywać. A tak ogólnie to reszte chyba lubie
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o mnie, to nie przepadam za zdobywaniem przyjaciół. Pochłania to dużo czasu (nie tylko simowego). Uważam to za po prostu beznadziejne. Sim wisi na telefonie (ja razem z nim), spotyka się z innymi, urządza przyjęcia, tylko po to, aby zdobyć przyjaciela rodziny i stracić go w momencie śmierci naszego podwładnego. A potem syn czy córka muszą biegać za jakimś ludkiem i z nim rozmawiać tylko po to, aby nabić ten magiczny licznik przyjaciół.
Nie lubię również kiedy dzieci przerywają zajęcie, aby powitać (i tak już zmęczonych) rodziców. Jakby mało było z nimi problemów... |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
A ja nienawidzę wynosić śmieci i płacić rachunków. I wkurza mnie jeszcze to, że gdy sim np. miał mieć na drugi dzień dwa dni wolnego, to dostaje awans i te dni znowu się zmieniają... i nie nawidzę czyścić kibelków, jak simka w ciąży wymiotuje...
Pozdrawiam Kasia PS. Domki uwielbiam urządzać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
szczególnie nie lubie czyszczenia kibli i dbania o wystrój nie rozumiem po co komu wystrój choć czasem lubie domek pomeblować
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja nie lubie robic przyjaciol xD
Teraz moj Sim jest pracownikiem uczelni wyzszej i potrzeba mu 10 przyjaciol, ale z zona histeryczka i trojka niemowlakow ciezko jest utrzymac kontakty z innymi :/
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
ja też nienawidzę robć przyjaciół, to głupie
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie:
BUDOWAC I URZADZAC DOMKOW! ODRABIAC LEKCJI JEZDZIC DO SZKOLY ZDOBYWAC PRZYJACIOL DO PRACY ZE NAJPIERW JEST NIEMOWLAK A POTEM DZIDZIUS |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
ja nie lubie wynosic smeci i odrabiac lekcji
|
![]() |
![]() |
#100 |
Guest