![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zaczarowałaś mnie. Wiem że wszystko w tym opowiadaniu ma jakieś podwójne znaczenie, ale ja narazie nie potrafię go odkryć. Mam tylko pewne przypuszczenia, które nie przestaną się pojawiać, dopóki nie zostaną zweryfikowane.
W opowiadaniu pojawił się człowiek który ożywił martwą dziewczynę. Ona nadal jest wrakiem i potrzebuje czasu na całkowity powrót do "czystej formy"... Pojawił się ktoś, kto dał jej nową szansę. Ktoś, kto wcale nie musiał przychodzić do miejsca, gdzie znajdują się jej martwe zwłoki. Uratował ją. Czasem ludzie nie mają takiej szansy. Coraz bardziej pogrążają się w ciemności. Jedynie naprawdę szczera pomoc i zrozumienie mogą ich ocalić... Na szczerą pomoc i zrozumienie trudno liczyć w dzisiejszych czasach... Mniej wiecej tak rozumiem pierwszy odcinek. Wywarł na mnie ogromne wrażenie. Nie wiem do końca czy zakapturzony człowiek jest dobry, czy zły. Nie wiem, czy odpowiednio interpretuję Twoje fotostory. Dlatego poprostu muszę obejrzeć kolejny odcinek, by sprawdzić, czy moje przypuszczenia sie sprawdzą. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|