Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Poradniki > Programy do The Sims 2
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.11.2005, 18:06   #1
Nesca
Guest

Domyślnie

Och naprawdę dużo czasu trzeba poświęcić na zrobienie jakiejkolwiek kariery . Najtrudniej jest mi wymyślać tych 10 stopni kariery....
Kto chce mi je wymyślić xD xP to na pm
Naprawdę podoba mi się ten poradnik lecz też mnie gryzie to o tym ile energi,...itd. się traci przebywając w pracy.
Edit:
Och Arek sorry już mam xD
Edit:
Mam pytanie dopiero co zaczełam sie uczyć angielskiego wiec możecie mi przetłumaczyć na polski nazwy tych ubrań w jakich sim wyhodzi do pracy , ale też nazwy tych autek xD ?
Robie kariere weterynarza więc prosze jej nie robić.Nawet jak ktoś zrobi przede mną to i tak ją opublikuje xP
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.11.2005, 14:52   #2
Sahem

Reputacja: 10
Domyślnie

Z tego co zrozumiałem to mogę sobie np.: jednego dnia zrobić 2 szczeble kariery, drugiego następne dwa i tak dalej do dziesiątego? I wtedy dopiero wrzucić do Downloads? Czy tak się nie da? No i czy jeżeli robie nową karierę na "kucharzu", to czy "kucharz" i moja kariera będą w grze? Jeszcze coś (ale ja upierdliwy ): to ważne gdzie zapiszę karierę, tzn. przed wrzuceniem do Downloads?

by Puvix'L - za co wielkie dzięki

Icon made by cleopancake, THANKS xD
Sahem jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.02.2006, 20:02   #3
abacusca
Guest

Sad

Pomocy! SimPe mi się nie włącza tylko pokazuje się okno z napisem: "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0x0000135)." ;( Pomocy, z góry dzięki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.03.2006, 13:33   #4
abacusca
Guest

Domyślnie

Sorka że post pod postem. Odświeżam temat i ponawiam pytanie.
SimPe mi się nie włącza tylko pokazuje się okno z napisem: "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0x0000135)." ;( Pomocy, z góry dzięki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 11:12   #5
Asik88
Guest

Question Pomocy

Wiem ze jestem glupia ale ja niewiem jak sciaglac te base normalnie nie wiem i juz moglby mi ktos pomoc bede bardzo wdzieczna
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 11:44   #6
Isi

Domyślnie

Cytat:
Napisał Asik88
Wiem ze jestem glupia ale ja niewiem jak sciaglac te base normalnie nie wiem i juz moglby mi ktos pomoc bede bardzo wdzieczna
Wchodzisz na tą podaną stronę, w tabelce klikasz na "free". Gdy załaduje się strona, czekasz, aż skończy się odliczanie (nad tabelką). Gdy skończy się odliczanie, będziesz musiała wpisać do okienka kod, który zobaczysz obok (3 znaki) i kliknąć "Download". I zacznie się ściągać.
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.04.2006, 15:24   #7
krooliczka
Guest

Domyślnie

Już chyba ze dwie osoby zadały to pytanie, a nikt nie odpowiedział :con: CZY MOŻE NAM KTOŚ POWIEDZIEĆ JAK ZROBIĆ ŻEBY NOWA KARIERA NIE PODMIENIŁA STAREJ?????? Z GÓRY DZIĘKUJĘ!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2007, 16:34   #8
Isi

Domyślnie

Lizek, post wyżej napisałam, że ten link nie działa, bo autorka dawała go dawno i jest nieważny. Więc zobacz na link w moim poście powyżej - jest działający.

No i przede wszystkim potrzebujesz programu SimPE (bo to co podała Vanillienne to plik, który trzeba otworzyć programem SimPE), a link do programu SimPE jest tutaj:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13928
stare 23.03.2007, 16:39   #9
Lizek

Domyślnie

Cytat:
Napisał Isi
Lizek, post wyżej napisałam, że ten link nie działa, bo autorka dawała go dawno i jest nieważny. Więc zobacz na link w moim poście powyżej - jest działający.
Właśnie o Twoim linku mówię Próbowałam parę razy i się nie da :> Znalazłam inny na http://www.simy.pl/images/poradniki/kariera/kariera.zip
Lizek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2007, 16:52   #10
Isi

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lizek
Właśnie o Twoim linku mówię Próbowałam parę razy i się nie da :> Znalazłam inny na http://www.simy.pl/images/poradniki/kariera/kariera.zip
A to przepraszam.
Link jest prawidłowy, ale z tego co widzę strona ma teraz problemy z bazą danych, dlatego nie można pobrać.
To dobrze, że na innej stronie znalazłaś.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania