|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Och naprawdę dużo czasu trzeba poświęcić na zrobienie jakiejkolwiek kariery . Najtrudniej jest mi wymyślać tych 10 stopni kariery....
Kto chce mi je wymyślić xD xP to na pm ![]() Naprawdę podoba mi się ten poradnik lecz też mnie gryzie to o tym ile energi,...itd. się traci przebywając w pracy. Edit: Och Arek sorry już mam xD Edit: Mam pytanie ![]() Robie kariere weterynarza więc prosze jej nie robić.Nawet jak ktoś zrobi przede mną to i tak ją opublikuje xP |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z tego co zrozumiałem to mogę sobie np.: jednego dnia zrobić 2 szczeble kariery, drugiego następne dwa i tak dalej do dziesiątego? I wtedy dopiero wrzucić do Downloads? Czy tak się nie da? No i czy jeżeli robie nową karierę na "kucharzu", to czy "kucharz" i moja kariera będą w grze? Jeszcze coś (ale ja upierdliwy
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Pomocy! SimPe mi się nie włącza tylko pokazuje się okno z napisem: "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0x0000135)." ;( Pomocy, z góry dzięki.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Sorka że post pod postem. Odświeżam temat i ponawiam pytanie.
SimPe mi się nie włącza tylko pokazuje się okno z napisem: "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0x0000135)." ;( Pomocy, z góry dzięki. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wiem ze jestem glupia ale ja niewiem jak sciaglac te base normalnie nie wiem i juz moglby mi ktos pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Już chyba ze dwie osoby zadały to pytanie, a nikt nie odpowiedział :con: CZY MOŻE NAM KTOŚ POWIEDZIEĆ JAK ZROBIĆ ŻEBY NOWA KARIERA NIE PODMIENIŁA STAREJ?????? Z GÓRY DZIĘKUJĘ!
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Lizek, post wyżej napisałam, że ten link nie działa, bo autorka dawała go dawno i jest nieważny.
![]() ![]() No i przede wszystkim potrzebujesz programu SimPE (bo to co podała Vanillienne to plik, który trzeba otworzyć programem SimPE), a link do programu SimPE jest tutaj: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13928
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() Link jest prawidłowy, ale z tego co widzę strona ma teraz problemy z bazą danych, dlatego nie można pobrać. To dobrze, że na innej stronie znalazłaś. ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|