![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie no,pierwszy odcinek a już "wielka miłość"... I co dalej?
Będziesz pokazywać ich rozterki miłosne,jak on ją zdradza albo ona jego,po czym wrócą do siebie z wielką pompą? Miłość od pierwszego wejrzenia?Powiedz mi,czy w realnym życiu,pocałowałabyś faceta znając go parę godzin ? (nie mówię o imprezach,bo tam to się dzieją Sodomy i Gomory ![]() Nie mówię że to źle,ależ skąd.Ale kolejne romansidło dojdzie do czytania,gdzie on i ona się zakochują w sobie od pierwszych sekund poznania,spotykają się i w ogóle romantycznie i super,koniec konców piękny ślub,i dalej już powiewa nudą,bo już brak weny twórczej. Mam nadzieję,że ty masz jakiś lepszy pomysł niż miliony FS typu "Poznaliśmy się w jeden dzień a tydzień później wzięliśmy ślub i miłość na wieki wieków amen." Nie daj swojego FS upchnąć w szufladkę "Romansidła",życzę Ci oryginalności i wierzę,że się wybijesz poza schemat wenezuelskiej telenoweli ![]() Samo FS-fajnie się czyta,zdjęcia w porządku (nie zwracam uwagi na niedopatrzenia typu niebo/kryształki/bałagan bo mi to naprawdę zwisa i nie przeszkadza w czytaniu ![]() No tyle że fabuła i schemat tak oklepany,że naprawdę... ![]() Mało jest prawdziwie oryginalnych i wyjątkowych FS.Oczywiście romansidła tez muszą być (a jakżeby inaczej ![]() Trzymam kciuki i liczę na Ciebie! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|