![]() |
#31 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#33 |
Reputacja: 14
|
![]()
Domyślam się, że skoro można używać kodów na ustawianie mebli pod kątem 45 stopni i na ustawianie obiektów poza siatką, to zapewne można też używać też moveobjects on. Zapytać jednak nie zaszkodzi, więc pytam, czy można go używać?
I jeszcze jedno: czy mogę zmienić te fundamenty na takie zwykłe z cegły? Tak żeby można było pokryć je farbą? I czy w ogrodzie można coś wybudować: Jeziorko, basen, mostek, altankę? Z góry dziękuję za odpowiedź ![]()
#34 |
Guest
|
![]()
Fảlivrin - Można używać rzeczy ze wszystkich dodatków,jakie posiadacie!
Ale żadnych obiektów z internetu. ![]() ![]() Irbis ![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
No ja też uważam, że to nie jest do końca fair! Ja np. mam tylko TS2/ZW/CPR i na pewno (!) nie mam takich samych szans jak osoba mająca wszystkie, lub większość dodatków. Nie do końca chyba ten konkurs przemyślany, dlatego raczej w nim nie wezmę udziału...
![]() |
![]() |
#36 | |||
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ja mam dość głupie,ale ważne dla mnie pytanko.
Czy dom trzeba udostępnić do pobrania?Do prezentacji dać link do ściągnięcia?Czy jest to niekonieczne? |
![]() |
#38 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
Buuu... Ale ja żem nieszczęśliwy ;( Zapomniałem się i dodałem fundamenty pod kominek, bo inaczej się nie dało... Kurde x| Ea, czy to już naruszenie regulaminu? Bo to było naprawdę bardzo ważne x| Wręcz konieczne... Nie da się na to przymknąć oka?
x| EDIT: Kurde... Więc jednak sie nie da przymknąć oka(why? Bo to by było be xD)! Idę zrobić to co Harry Potter kiedy był wściekły - walić głową w ścianę i mruczeć "benc" Ostatnio edytowane przez Caesum : 16.08.2007 - 16:58 |
![]() |
![]() |
#39 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A poza tym z tego co pozwoliłem sobie sprawdzić to posiadasz praktycznie wszystkie dodatki, także ten tekst jest nie na miejscu. Też bym mógł być taki mądry jak bym je wszystkie miał... Ostatnio edytowane przez Kuba xD : 16.08.2007 - 17:57 |
|
![]() |
#40 | |||
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|