![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Jak ktoś chce zobaczyć 2 odcinek niech wejdzie na www.simsymisti.phorum.pl
tu mam zamiar dać dłuższy odcinek, ale ciekawskich zapraszam na moje forum! |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
yghmmm... ja do tych na pewno nie należę. Zobaczyłam to forum raz i w zupełności mi to wystarczy. Poco zakładasz tam dwa konta jak i tak wiadomo że to ty? Dziwne.
nie chce już mi sie tego komentować. |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
odc.2.
No to następny odcinek: Odc.2.Monika Zrobiło się ciemno.Woda była bardzo zimna.Myślałam, że zaniedługo po mnie. W końcu powoli opadłam na dno.Nagle obudziłam się w ciepłym łóżku. -Czy to był sen?-pomyślałam.Zobaczyłam drzwi i otworzyłam je.Była tam moja mama i mój tata. -Mamo?Tato?Czy ja żyję?-zawołałam -Tak kochanie.A co się stało z Moniką?-zapytała mama. -Mamo!Ona utonęła przeze mnie!-płakałam.W końcu gdyby byłam szybsza Monia, by jeszcze żyła. :1smutny: Dlaczego tak się stało?Rozmyślałam i nagle zaczęło mi się chcieć żygnąć.Nie wiedziałam czemu.Potem się domyśliłam: Przecież jestem na statku!A ja mam chorobę morską....No więc pobiegłam do toalety i żygałam.Potem kiedy znowu nadeszła noc poszłam oglądać gwiazdy.Nagle statek się zatrząsł, a ja prawie z niego wypadłam. ![]() -Aaaa!!!!Mamo, tato?Co się stało?-zawołałam.Wychyliłam się troszeczkę i zobaczyłam jakąś dolinę.Morze prawie znikło, a mama wołała, że jesteśmy uratowani.Ta dolina była piękna.Wiele gór, a na tych najwyższych był śnieg i płynął strumyk czystej wody.Przed statkiem natomiast było wgłębienie w którym było malutkie jeziorko do którego natychmiast pobiegłam.Napiłam się wody.Po chwili przy mnie byli już rodzice.Czułam się szczęśliwa i radosna.Byłam w pełni życia.Wszystko było śliczne.Kiedy wszyscy już się napili to zapytałam rodziców: -Tatku..Z kąd macie tą łódź? -Przy morzu było ich pełno, a mieszkańcy ewakuowali się.Wzięliśmy jedną i powiedzieliśmy rodzicom Moniki, żeby płynęli znami, ale oni powiedzieli, że idą jeszcze do ich domu i żebyśmy na nich nie czekali, więc popłynęliśmy bez nich.Mieliśmy zamiar szukać ciebie.-powiedział tata.Rodzice poszli na statek, a mnie coś ciągnęło.Jakaś dziwna siła.Bardzo dziwna.Musiałam iść.Szłam przez góry, przeszłam przez strumyk i wreszcie zatrzymałam się.Moim celem była malutka chatka.Chciałam wejść do niej, ale czułam strach i lęk.Jednak coś mnie pchało do przodu.Weszłam.Byłam zaskoczona tym co zobaczyłam.W drzwiach stała ....Monika!!!!! :ohmy: ![]() Komentować!Sorry za taki krótki! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez misti12 : 23.08.2007 - 10:53 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Eee... Nie bardzo mi się podoba. Poza tym jest strasznie krótkie !!! 2 zdjęcia na odcinek ? Ja bym to nazwał mini foto story. Oceniać nie będę, bo nie jestem w tym dobry.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Zaczyna się coś dziać. To dobrze. Następnym razem daj dłuższy odcinek.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Niezbyt mi się podoba... strasznie krótkie, pozatym nie lubię fotostory z emotikonkami... odstrasza mnie też "żyagnąć" i "żygałam" ... i dlaczego ta cała monika stoi na wodzie ???
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
No Ty chyba sobie z nas żarty robisz... Jedziesz na dwa fs, chcesz jak najszybciej dodawać odcinki i dlatego robisz w odcinku jakieś dwa marne zdjęcia?! Daruj sobie! Albo zajmij się na dobre jednym fs, albo w ogóle nie rób żadnego fs... :con: Po za tym nie podoba mi się, mało czytelne i błędy... :con:
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Misti ja to fotostory podobnie jak poprzednie skomentuję tylko raz. Nie mam po co śledzić dalszych odcinków i czekać na jakąś cudowną poprawę, skoro doskonale wiem, że brak ci systematyczności i wytrwałości. Przejdę do oceny. Zacznę od zdjęć, są kiepskiej jakości, a w pierwszym odcinku różnej weilkości. Po drugie odcinki są za krótkie i zupełnie nie wciągające. Wiele osób zniechęciło się dlatego, że nie skończyłaś pierwszego fotostory. Czy nie uważasz, że lepiej byłoby dopracować poprzednie...? To chyba lepsze, niż zaczynać coś, po kiepskiej opini po poprzednim, kiedy to je przestałaś pisać. Teraz ta opinia się pogorszyła, przynajmniej w moim świetle, co nie znaczy, że mam zamiar prowadzić z tobą jakąś kolejną kłótnię. Po prostu trudno jest coś naprawić, ale warto się postarać. Kolejne fotostory nie załatwii sprawy. Skąd możemy mieć pewność, że tym razem będzie inaczej, że nie zostawisz pisania "Kamilii". Moim zdaniem, powinnaś wrócić do poprzedniego, i je dopracować. Albo na poważnie zająć się tym. Tylko proszę Cię, kolejnym razem nie zakładaj następnego fotostory, licząc, że otrzymasz burzę oklasków. Bez pracy i odrobiny serca nie ma kołaczy, jak mówi przysłowie. Pracuj i jeszcze raz pracuj. Ćwicz ortografię i interpunkcję. A jeśli masz z nią problem pracuj w Wordzie. W każdym razie, mam nadzieję, że tym razem się nie poddasz, i że będzie widać efekty twojej pracy. I dłuższe odcinki pisz. Nie liczy się czas, ale jakość. Misti, pokaż klasę, pokaż na co cię stać. Daj z siebie wszystko. Napewno zajrzę tu jeszcze kiedyś, przeczytam kolejne odcinki. Ale nie licz na komentarz z mojej strony, gdy nie będzie widać, żadnej poprawy. Skomentuję, może kiedy będzie troszkę lepiej. No co, trzymam kciuki. I taka mała rada na koniec, gdy zaczynasz to kończ i zrób to najlepiej jak umiesz. Postaraj się.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|