|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dom nawet ładny, składny bez jakiś większych mankamentów estetycznych. Moim zdaniem jest tylko kilka szczegółów do poprawy. Ale ogólnie nie jest źle. Bardzo ładny salon... Ocena 7,5/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Sredni pare elementów nie współgra ze sobą a tak to fajny 7.5/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
10/10 super domek
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moniiia-Możesz mi powiedzieć skąd masz ten samochód i dać linka do niego??
Z góry dzięki. Piękny domek. 9/10. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
nie jest zły
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jak dlamnie to za dużo drwena w salonie, salonik nie dość, że jest mały to sparwia wrażenie takiego mdłego. W spypialnie nie podoba mi się, że wszystko jest pod kolor, jestem pzreciwnikiem takich zabiegów, to samo tyczy się łazienki. Kuchnia zbyt brązowa.
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
pierdu pierdu...ludzie czy wy widzicie to co piszecie..jaracie sie takimi glooopotami , za pare lat wam bedzie wstyd...by the way domek *....no coz tylkopogratulowac zlego gustu i braku wyczucia stylu...buziaczki :* wiem jestem * mila muuuah ![]() @Rocket: zaraz się wkurzę i to tak że będę musiała sobie sama dać bana za przeklinanie Ostatnio edytowane przez Rocket : 11.12.2007 - 22:48 |
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dzieki camilla. :/
Ale jak chcesz komentowac to zacznij od mojego najnowszego domu - "Paris". Omg. o_O Szkoda mi takich ludzi. ;( Przepraszam. :ohmy: |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Raczej ładny, nie podoba mi się only kuchnia (jakaś taka maxisowska) a tak to całkiem w porządku xD
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|