![]() |
#32 |
Reputacja: 14
|
![]()
pomysł bardzo dobry, tylko trzeba wybrać dobry moment, w którym jak najwięcej userów może wziąć udział w zabawie. Może w któryś jesienny łikend?
#33 |
Guest
|
![]()
Noto w końcu na forum czy na mieście?
|
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co do zlotu na żywo - ale badziew, nie fatygowałbym się nawet jakby to było na mojej wsi, a co dopiero do Katowic (gdzie i tak bywam kilka razy w tygodniu, a od września będę codziennie), no, chyba że to byłoby spotkanko wyselekcjonowanej grupki ze Śląska (a i tak nie byłbym przekonany). A co do "zgrania się" na czatach i konferencjach... Lool, ciekawe ile osób wie, ze SZ, a potem SW miało bardzo żyjący czat przez ostatnie 3 lata :>
A spotkanie na forum - brzmi trochę głupio i nie do końca rozumiem cel (integracja userów? o_O), ale być może się uda. A przynajmniej kilka osób sobie coś wygra i będzie zadowolonych. ;] EDIT: Dodam jeszcze, że wydaje mi się, iż na "integrację" forumową lepiej wpływa coś w stylu ESM, pod warunkiem że nie będzie spartaczone :> Ostatnio edytowane przez Windrider : 23.08.2007 - 11:37 |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Myślę, że to całkiem fajny pomysł :> może w końcu też coś wygram :>
|
![]() |
#36 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Jestem za ^^
![]() |
#38 |
|
![]()
nie... no fajnie
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
jak nei ustalac daty jak to ma byc SPOTKANIE WIEKSZEJ ILOSCI USEROW.
trzeba ich wczesniej powiadomic. co do tematu, to jzu mowilam co mysle. |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
ja jestem baaardzo za....
Uno, kocham twoje pomysły... ![]() Ale skoro na liscie nie ma Szczecina to pewnie bede w Gdańsku.... ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|