|
|
|
|
#1 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Sim00na nie ma gdyż jak mi oznajmił nie widział zaangażowania ze strony załogi, więc stwierdził, że nam widać obecna sytuacja odpowiada i sobie darował
![]() W sumie też dawno z nim nie gadałem, spróbuje go na skype złapać Z tego co pamiętam rozkimał jak obecny styl edytować i móc go zmieniać bez bezpośredniego dojścia do bazy danych
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Już widzę jakby Was zostawił na lodzie z nowym forum... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
A patrzyłaś kiedykolwiek jak to dzieła na innych forach? 100 osób raczej tam nie pisze. A jeśli ludzie potrafią się zachować to i problemu nie ma.
|
|
|
#4 | ||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
![]() Obawiam się, że dopóki stronka nie będzie miała innego właściciela, większe zmiany są niemożliwe. CHYBA, że stanie się cud xD Przyciśnięcie ich do muru też jest niewykonalne. Cytat:
Techniczny rozwój nie zależy od nas, aczkolwiek porządek i "zawartość" strony i forum - już tak. Ostatnio edytowane przez Liv : 14.11.2011 - 07:23 |
||
|
|
|
|
#5 |
|
Moderatorka Emerytka
|
Ale w gruncie rzeczy dogadaliśmy się z nim i część przycisków działa ;]
Wydaje mi się, że próby ratowania czegoś, co upada, i tworzenie nowego forum od zera to dwie skrajnie inne rzeczy i co za tym idzie, skrajnie inne zaangażowanie. |
|
|
|
|
#6 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Aby zamknąć temat; w ciągu najbliższej przyszłości (pewnie kolejne 5 lat) na forum nie są planowane żadne zmiany techniczne ani od strony wizualnej (czytajcie: nowego loga też nie będzie).
Aczkolwiek, bardzo proszę o zwracanie uwagi mimo wszystko na różne rzeczy błędnie działające, bo czasami udaje mi się je naprawiać. Tak było z kalendarzem, wymagao to ode mnie poszperania w opcjach, ale w końcu się udało. Natomiast np. forumowego zegara nie mogę zmienić, bo to już leży po stronie serwera. |
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 12
|
Ja wiem, można zrobić tak aby na stronie użytkownika było również ulubione akcesoria do the sims 2/ do the sims 3
|
|
#8 |
|
Reputacja: 12
|
Sory że post pod postem, ale chcę aby ten był zauważony...
Powinno być tak że wchodzę videostory --> the sims/ the sims 2/ the sims 3. I tak samo z fotostroy
|
|
#9 |
|
Reputacja: 15
|
nie ma aż ich tyle, żeby to rozdzielać. to by było bez sensu.
|
|
#10 |
|
Moderatorka Emerytka
|
I z technicznego punktu widzenia to nie jest i nie będzie możliwe w najbliższym czasie ;]
Mi już co prawda nic do tego, ale ludzie, piszcie tu o rzeczach, które administracja jest w stanie zrobić typu nie wiem, więcej rang, dodatkowe działy, zmiany w regulaminie, amnestia dla zbanowanych, więcej bombaników, moderacja tematów... A jeśli nie, to przejrzyjcie kilka stron wstecz i poczytajcie posty moje czy innych ludzi z załogi i dojdziecie do pewnego wniosku ![]() A co do samego pomysłu - w sam raz forum jest tak rozdzielone, że to jest bez sensu O ile dobrze rozumiem, że ma to być coś takiego jak jest np. na MTS w działach z twórczością simową. Tak ten, post będzie jeszcze ze sto tysięcy razy edytowany xD @down: dałabym Ci za to warna - ciesz się, że nie mogę :] Ostatnio edytowane przez Liv : 01.01.2012 - 14:21 |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|