Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.08.2007, 14:45   #1
Czikita_kiti
Guest

Domyślnie "Oczopląs". ^^' [BRAK ZDJĘĆ]

Hm, no, może nie taki oczopląs. Ale ta szachownica, sprawia że bolą mnie oczy XD
Domek dla pary z małym dzieckiem.
Proszę o ocenę. (nie czepiajcie sie kibla bez zlewu- zapomniałam xD)

Pozdrawiam ;*

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:06

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.08.2007, 19:30   #2
miracle
Guest

Domyślnie Odp: "Oczopląs". ^^'

Hmm... Nawet podoba mi się. Tylko... wszędzie masz białe lub szare podłoogi... I ogrodu praktycznie 0...
Ocena: 7,5/10

Zapraszam do
oceny mojego
domku "Parterowy domek ul. Malinowa 18"

stare 30.08.2007, 19:37   #3
Darlene
Guest

Pomysłowy bardzo i całkiem ładny ;d.

stare 30.08.2007, 19:39   #4
Kenji

Reputacja: 10

moje oczy >.<'
niezły
7/10
stare 31.08.2007, 07:55   #5
berry

Reputacja: 11

Niezły, chociaż nie podobają mi się za bardzo te ścianki w szachownicę. I te szarości sprawiają wrażenie pustki, ale poza tym bardzo mi się podoba. 7,5/10
berry jest offline  
stare 31.08.2007, 08:49   #6
Akmiss

Reputacja: 13

Bryła: Lubię je w takim stylu więc podoba mi się. Na szczęście oczopląsu nie dostałam , a połączenie tych pokryć ścian z zewnątrz wygląda na prawdę ładnie. Wielki minus za brak ogróka, bo na prawdę ptrzydałby się. Dom według mnie wygląda bez niego "pusto". W kązdym bądź razie ogródek dodaje tylko i wyłącznie uroku. Skoro jest to dom w stylu nowoczesnym (tak wywnoiskowałam bo bryle) nie musiołoby obok niego być buszu, ale tylko parę roślinek i z dwa drzewa. Doczepię się jeszcze do nazwy domku (choć ona jest najmniej istotna) "oczopląs". Chyba nikogo nie zachęca do jego obejrzenia. Mogłaś wymyślić coś innego . 710

Kącik "czytelnika" : Bardzo nie podobają mi się pokrycia ścian i podłogi. Mogłaś bardziej pokombinować z kolorami, bo wtedy na pewno efekt byłby ciekawszy. Teraz wszystko wygląda bardzo jednolicie. Mimo to cieszę się, że w ogóle zbudowałaś coś takiego jak ten kącik, bo gdybym ja miała w tym domu zamieszkać, na pewno chętnie bym z niego korzystała 6/10

Hol : Nie powinnam go w ogóle oceniać, bo rzeczywiście jest strasznie pusty. Dla mnie dużo lepiej wyglądałby choć z jakimś obrazem na ścianie. Noi znowu nie podobają mi się: farba(?) na ścianach i kolor podłogi. 4/10

Kuchnia : Do kuchni nie mam większych zastrzeżeń. Ładne meble i ogólnie wszystko pięknie. Tylko nie wiem czemu pojawiła się tam fioletowa ściana? Ktoś by mógł powiedzieć, że jak chciałam kolorowe pokrycia to mam, ale moim zdanie to tam w ogólwe nie psuje. 8/10

Salon + miejsce ze stołem : Tym razem podłoga tu pasuje, aczkolwiek zmieniłabym kolor ścian . Bardzo fajnie wygląda ten zielony kwiatek. Ogólnie pokój jest strasznie szary i jednolity, więc roślina ładnie go ożywiła. 7/10

Sypialnia : Dla mnie jest straszna. Ja widzę w niej tylko kojec i łóżko. Żadnych ozdób, żadnych innych mebli. Efekt końcowy nie podoba mi się. 4/10

Ogólna ocena: 36/60

(Tak w ogóle to zapomniałaś chyba dać zdjęcia łazienki, bo z rzutu ją widać )
POzdrawiam!
stare 31.08.2007, 10:24   #7
Fjuu
Guest

taki sobie.
nie ma ogródka.
a w środku jakoś tak dziwnie i szaro.
5/10

stare 05.09.2007, 17:55   #8
juice

Reputacja: 14

Niepodoba mi się ta tapeta na zewnątrz :con: xP xP xP xP . Mogła byś odpuścić
juice jest offline  
stare 05.09.2007, 18:08   #9
Tittellë
Guest

Dom nie jest taki zły tylko jak dla mnie strasznie mało zieleni. Fajny miałaś pomysł z ta "szachownicą na domku". Dom ocenię: 7/10 czyli nawet dobrze

stare 05.09.2007, 19:49   #10
Komurka
Guest

Jak dlamnie to nie znalazłemw w tym domu nic ciekawego, bryła podobna do poprzednich, tynk domu-ciemne barwy, środek-jasne+ciemne. Troche to się gryzie. Naprawde nic w tym domu nie moge znaleść co by mi się spodobało.

0/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania