![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jest to pierwszy dom , który prezentuje na forum... jest to starter, raczej skromny, zamieszkała w nim młoda kobieta po wielu przejściach i z niewielkim defizytem budżetowym. cena domku to : 12 752
Przepraszam za złą jakość zdięć, ale niestety mam nienajlepszą kartę graficzną. Widok ogólny: ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Mały "ogródek" i stawek za domem : ![]() ![]() ![]() Widok "z lotu ptaka" ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ladny maly domek
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dasz do ściągnięcia? Bo zawsze startowo simy mają 20 000$ i trzeba je wydać na dom. Ten jest piękny.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Uwielbiam takie maleństwa ^^" No bardzo miły domeczek, tylko troszkę cieplejsze kolorki, zwłaszcza w łazience i byłoby 10/10, tak daje 8/10
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
nie podoba mi sie. Nie masz wyczucia jeżeli chodzi o dek. wnętrz. W tym domu ani jednego maxisowego obiektu (poza stolikiem w kuchni). Ja rozumiem, że maxisowe rzeczy nie są zbyt ładne, ale w porównaniu z tymi... Ogółem za domek dam 5/10
#6 |
Guest
|
![]()
Mały, skromny, przytulny. Co jedynie mnie zraża to te wielkie budynki za nim hehe takie maleństwo do gigantów
![]() Daje 9/10 ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mhmn, śliczny
![]() Potwiedzam, łazienka lepiej by wyglądała gdyby były w niej choć o ociupinkę cieplejsze kolory. Oceniam na 9/10 ![]() P.S. Daj do ściągnięcia, proszę ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo gustowny domek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 13
|
![]()
Nie bardzo. Dziwnie dobrane elementy dekoracyjne, pokrycia ścian i podłogi są w zimnych barwach, domek nie sprawia jak dla mnie byt miłego wrażenia. Lubię, kiedy używa się dużo dodatków z neta, ale bez przegięcia... No, i jeszcze trzeba umieć te dodatki dobierać... Tobie wyszło kiepsko. Ogródek też nieciekawy. Jak już musiałaś dać jakieś rośliny to mogłaś różne, a nie trzy takie same. Albo, skoro to starter, w ogóle kwiatów nie dawać... Zewnętrzne pokrycie ścian też takie... Nietypowe.
Ogólna ocena - 3/10. Jak już pisałam, nie podoba mi się. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
hmmmm..... zdjątka zle wykadrowane i domek nie w moim stylu za mało miejsca za duzo poupychane jak bys przeniosła obiekty do większego domu i niektóre pozamianieala to bybł by super
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|