![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
Aby nauczyć się powitania,musisz poczekać,aż tubylec SAM do twojego Sima podejdzie i wtedy u góry się pojawi opcja "Powitanie.../Dudnienie w pierś" czy "Ukłon".
Nie można kliknąć i się nauczyć. Najlepiej włączyć do tego wolną wolę,ale pilnować,żeby sim nie robił niczego czasochłonnego,żeby tubylec się nie zniechęcił. W Trzech Jeziorach powitania nauczyłam się od razu-jakaś simka do mnie podeszła. W Takemizu musiałam trochę pojeździć po parcelach i czekać,ale też ktoś podszedł =d Ogólnie,musisz po prostu czekać,aż któryś z miejscowych sam z siebie podejdzie i wykona ten gest. Potem możesz go powtarzać na nim bądź na innym tubylcu,dopóki się nie nauczysz =d |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Zauwazylam ze w tym dodatku umieszczać mozna obiekty gdzie sie chce tzn...nie koniecznie w miejscach pokratkowanych i jakby to ... no wiecie o co mi chodzi xD
tylko ze problem jest z oknami i drzwiami. nie moge ich wstawic na sciane tak aby z jednej i z drugiej strony byly widoczne i dobrze dopasowane. to jakis blad? czy co? bo nie rozumiem o.O' |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
błąd deinstalka pomoze ale narazie nie deinstaluj tylko w czasie gry wciścij: Ctr+Alt+c i wpisz [PHP]moveobjects on[/PHP]
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
tak też robiłam, ale nic to nie pomaga. ale poprobuje jeszcze. dziek.
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Spróbuj deinstalke! xP
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
a ja proponuje wpisac
boolprop snapobjectstogrid true kiedy bawi sie tym kodem mozna ustawiac meble poza kratkami i wlasnie jest problem z oknami i drzwiami moze pomoze wpisanie tego kodu ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
ten dodatek własnie wniósł stawianie obiektów naparcelach wotoczeniu i prawdo podobnie w domu
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Napisz to wyrażnie bo odczytać nie można
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
Eeeee.... Sam nie jesteś mistrzem ortografii, więc się z łaski swojej nie wymądrzaj. Zwykłe nabijanie postów, żałosne... No właśnie. Mam pytanie. Jeśli jestem na wakacjach np. w Trzech Jeziorach to jak mogę ( o i le w ogóle mogę ) pojechać do Takemizu albo na Twiiki? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Nie , można dopiero po powrocie do domu. Przynajmniej u mnie tak jest
|
![]() |
![]() |