![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
„Zakochana” odc 5
![]() Po wyspaniu się zadzwoniłam do mamy , Marcina i Kasi Żeby im powiedzieć o mojej karierze Dzwoniła też moja ukochana starsza siostra i Spytała się mnie czy niemoże wprowadzić się domnie Ze swoją córką ![]() Byłam bardzo szczęśliwa bo kochałam moja Siostre a jej córki to w ogóle nie widziałam Powiedziała mi także że zucił ją facet i kazał się jej wyprowadzić ![]() Cały dzień na nią czekałam aż w końcu przyjechała Na całe szczęście miałam jeden wolny pokuj ![]() Jej córeczka była śliczna i odrazu mnie polubiła ![]() Z Marzeną miałam tyle do omówienia ![]() Marta polubiła Pikusia z wzajemnoscią ![]() zachwiciły się mojim wielkim basenem ![]() ![]() Marzena opowiedziała mi smutna chistorię o jej psiaku Bobie "teraz już go z nami nie ma " - powiedziała ![]() ![]() Pocieszylam ją ![]() Marzena i Marta poszły spać a ja pojechałam po sławe ![]() ![]() Musiałam grać w reklamie Bardzo przyjemne zajęcie i szybko awansowałam ![]() Mogłam nareszcie mieć prawdziwą sesje zdieciową ![]() Ach te gwiazdy są takie zarozumiałe ! ![]() Ale paparazii (czy jakoś tam) jest miły ![]() ![]() Wreszcie mogłam wejść do przyczepy dla gwiazd ![]() Ale niebyło zam rewelacyjnie ![]() No i tradycyjnie odrobina relaksu ![]() Gwiazdą pokuje się z lepszej strony ![]() ![]() No trzeba juz się zbierać ![]() wiem że to wygląda jak bym spała ale w rzeczywistości podłam ze szczęścia i marze o ...... ![]() ![]() Marcin zaprosił mnie do siebie do domu !!! jupi !!! ![]() W co się ubrać ........ |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|