Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.09.2007, 21:43   #1
Majka96
Guest

Domyślnie Odp: Dom rodziny Daktylek

Bardzo ładny domek. Naprawdę genialny! Masz świetne pomysły. Takie... Świeże?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.10.2007, 18:14   #2
lafilette
Guest

twój dom, zresztą, nie tylko ten, zachwycił mnie. całkowicie. masz niesamowity gust, wyczucie, po prostu talent do dekorowania wnętrz. pięknie dobierasz dodatki, kolory, fantastycznie łączysz różne style i formy, jestem naprawdę zachwycona. ^^"

stare 30.10.2007, 14:29   #3
Vegeta

Reputacja: 15

Fajny domek podoba mi się tylko troszeczkę za dużo błękitu ale i tak ładny 9,9/10
Pozdro
Vegeta

20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :<
Vegeta jest offline  
stare 21.09.2007, 22:03   #4
ivette
Guest

Podoba mi się każde pomieszczenie. Ogród też.
Fajnie by było w takim domku zamieszkać.
Jest wygodny, dobrze bym się w nim czuła.

10/10

Jestem pod wrażeniem. Masz talent w urządzaniu wnętrz.

stare 22.09.2007, 05:31   #5
Irbis

Reputacja: 14

Naomi napisała:
Cytat:
Zdjęcie z łazienki. Ta wanna w odbiciu, wygląda jakby wyrastała ze ściany.
Czepialstwo, ale jednak, głupio to wygląda.
Eeee ... to nie patrz w odbicie w lustrze, tylko na wannę
I jeszcze napisała:
Cytat:
I masz przewrócony kosz na śmieci. Może to było celowe?
Zapomniałam o nim :shy: Ktoś zazdrosny o sławę i bogactwo rodzeństwa, akurat go kopnął. Skasowałam śmieci, a Lucjan miał go podnieść, ale oboje o tym zapomnieliśmy. Lucjanowi też jest głupio z tego powodu:

Lucjan: Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni z powodu przewróconego śmietnika. Ja i pani Irbis, chcemy, abyście państwo wiedzieli, że zostało to naprawione.

Lucjan: Przy okazji chciałbym podziękować wszystkim, którzy okazali zainteresowanie Naszym domem. To naprawdę bardzo miłe, oboje z siostrą dziękujemy.
stare 22.09.2007, 07:06   #6
Ariedale
Guest

Bardzo mi się podobał dom. Dom był śliczny, szczególnie z zewnątrz. Z wielką chęcią czytałam podpisy, były bardzo ciekawe. Szczególnie podoba mi się strasznie wprowadzenie "Lucjan i Wioletta są znanymi w całym Miłowie podróżnikami. Oczywiście ich podróże rozpoczęły się dopiero, gdy do Miłowa dołączone zostały wakacyjne okolice. Wcześniej nie mięli gdzie podróżować.
Oto Wioletta i Lucjan – rodzeństwo kochające przygodę:" i ten Twój piękny ogród. Ogród był naprawdę taki jakiś, Azjatycki. Ogród był najpiękniejszy. NIestety, robiłaś nieco za duże pomieszczenia, ale to szczegół.
9/10-
-1-Za za duże pomieszczenia

stare 22.09.2007, 12:36   #7
Greenlyme
Guest

Z zewnątrz niezbyt mi się podoba, ale w środku podobają mi się orginalne kolory.7/10 (jak zrobiłeś/aś szafkę narożną?) :smirk:

stare 22.09.2007, 13:00   #8
Fjuu
Guest

wszystko do siebie pasuje (a to rzadkość),ale jakoś mi sie nie podoba za bardzo.
no dobra ,daje 6/10.

stare 22.09.2007, 13:55   #9
Irbis

Cytat:
Napisał Greenlyme
(jak zrobiłeś/aś szafkę narożną?) :smirk:
Szafka narożna powstała dzięki kodom i mojej wyobraźni - tylko tyle mogę powiedzieć. Resztę zachowam dla siebie. Nie miej mi tego za złe

P.s. Jestem ONA

I znowu dziękuję wszystkim za opinie, dziękuję za to, że zechcieliście poświęcić swój cenny czas i wypowiedzieć się w moim temacie.
stare 23.09.2007, 14:34   #10
Irbis

carolinaaa93 napisał/a:
Cytat:
Czy te wszytskie pamiątki to one są w pozdróżach, bo ja niestety nie mam
Może nie wszystkie, ponieważ część rzeczy ustawionych tam jako pamiątki z podróży, jest do nabycia w trybie kupowania. Większość z nich jednak Wioletta i Lucjan przywieźli ze swoich wypraw - na plażach Wyspy Twikki można znaleźć ciekawe rzeczy. Pamiątkami z podróży, jakie można kupić na straganach są rzeczy ustawione na wiszącej półce w sypialni Lucjana (również ta wieża stojąca pod półką). Inne pamiątki z podróży, jak na przykład muszelki, czy czerwona rozgwiazda i inne, zostały znalezione na plaży, podczas szukania muszelek. Warto więc poświęcić na trochę czasu

Rose napisał/a:
Cytat:
Mogłabyś dać do ściągnięcia?
Nie daję swoich domków do ściągnięcia. Nie mam jakiegoś szczególnego powodu - po prostu nie daję i już

Dzięki za wypowiedzi i zapraszam innych do zamieszczania swoich opinii Irbis

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania