|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
twój dom, zresztą, nie tylko ten, zachwycił mnie. całkowicie. masz niesamowity gust, wyczucie, po prostu talent do dekorowania wnętrz. pięknie dobierasz dodatki, kolory, fantastycznie łączysz różne style i formy, jestem naprawdę zachwycona. ^^"
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Fajny domek podoba mi się tylko troszeczkę za dużo błękitu ale i tak ładny 9,9/10
![]() Pozdro Vegeta
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się każde pomieszczenie. Ogród też.
Fajnie by było w takim domku zamieszkać. Jest wygodny, dobrze bym się w nim czuła. 10/10 Jestem pod wrażeniem. Masz talent w urządzaniu wnętrz. |
![]() |
#5 | ||
Reputacja: 14
|
![]()
Naomi napisała:
Cytat:
![]() I jeszcze napisała: Cytat:
![]() Lucjan: Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni z powodu przewróconego śmietnika. Ja i pani Irbis, chcemy, abyście państwo wiedzieli, że zostało to naprawione. ![]() Lucjan: Przy okazji chciałbym podziękować wszystkim, którzy okazali zainteresowanie Naszym domem. To naprawdę bardzo miłe, oboje z siostrą dziękujemy.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podobał dom. Dom był śliczny, szczególnie z zewnątrz. Z wielką chęcią czytałam podpisy, były bardzo ciekawe. Szczególnie podoba mi się strasznie wprowadzenie "Lucjan i Wioletta są znanymi w całym Miłowie podróżnikami. Oczywiście ich podróże rozpoczęły się dopiero, gdy do Miłowa dołączone zostały wakacyjne okolice. Wcześniej nie mięli gdzie podróżować.
Oto Wioletta i Lucjan – rodzeństwo kochające przygodę:" i ten Twój piękny ogród. Ogród był naprawdę taki jakiś, Azjatycki. Ogród był najpiękniejszy. NIestety, robiłaś nieco za duże pomieszczenia, ale to szczegół. 9/10- -1-Za za duże pomieszczenia |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz niezbyt mi się podoba, ale w środku podobają mi się orginalne kolory.7/10 (jak zrobiłeś/aś szafkę narożną?) :smirk:
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
wszystko do siebie pasuje (a to rzadkość),ale jakoś mi sie nie podoba za bardzo.
no dobra ,daje 6/10. |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() P.s. Jestem ONA ![]() I znowu dziękuję wszystkim za opinie, dziękuję za to, że zechcieliście poświęcić swój cenny czas i wypowiedzieć się w moim temacie.
![]() |
#10 | ||
|
![]()
carolinaaa93 napisał/a:
Cytat:
![]() Rose napisał/a: Cytat:
![]() Dzięki za wypowiedzi i zapraszam innych do zamieszczania swoich opinii ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|