|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
pierwsze slysze,zeby mozna to bylo robic przez WinRaR,ja wiem,ze do tego jest ten program See Them 2.31 http://simsky.wz.cz/proggie/en_st2.php a co do domku,jest kapitalny 10/10 |
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podziwiam Cię Irbis - robisz przepiekne domy, używając prawie tylko maxisowych rzeczy. Masz fantazję. Nie mam się do czego przyczepić, więc nie dam długiej oceny opisowej, ale powiem co mi się podoba. Mianowicie:
- żółta, cieplutka sypialnia - nowoczesny salon ( dokładnie połączenie morskich ścian z czarnymi meblami ) - robisz wspaniałe ogrody, ten mi się szczególnie podoba Ocena: 10/10 ( dla formalności ) |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Przywieżli kapliczkę z podróży? Hmmm... zastanawiające....
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
fajnie tak egzotycznie
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ty naprawde nmasz talent. Naprawdę ten domek i całe w nim wnętrza to jedno wielki cudo!! Gratluje dobrego pomysłu i ciekawego talentu
![]() ![]() PS. Czy te wszytskie pamiątki to one są w pozdróżach, bo ja niestety nie mam ;( Pozdrawiam :* |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mogłabyś dać do ściągnięcia? Pliiiis!!! On mi się tak bardzo podoba!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Chodzi mi o to że woda jest taka naturalna, może to kwestia Podróży.
|
![]() |
#9 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() konrad2310 - widać, że na ścianach basenu jest cegła, więc wiadomo, że Lawendzie nie o to chodziło ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|