![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Abigail_Kocur - nie ma znaczenia czy wzięłam kodem telefon do śmierci czy nie ;P
Tajemnica? W Simsach nie ma nic tajemniczego - taką sobie gracze ideologię wymyślają. Moim zdaniem to czysta ciekawość i próba zrobienia z małej rzeczy wielkie 'halo', tajemnicę, podpuchę, historię, a nikt nie bierze pod uwagę, że to pomysły twórców ;) Ale czasami ciekawie jest pobawić się w detektywa bądź jak w tym przypadku archeologa :) Tak, a zanim Ofelia skończy studia i osiągnie szczyt kariery będzie w wieku średnim, mi się odechce wskrzeszać i.. taka to robota ;) A Bella to zupełnie inny temat i raczej nie ma nic wspólnego z grobami. Eámanë - zobaczę, dzięki :) Ale nie interesują mnie programy do wskrzaszania Simsów. Chcę to zrobić, że tak to powiem 'naturalnie' ;) Nie interesują mnie kody - nawet te najbardziej sprawdzone. Pozdroo :) _________________________________________ Przecież w marzeniach miało być lepiej!!! Chciałabym choć raz Ani razu Przez nikogo nie płakać.. Ostatnio edytowane przez Mafee : 30.09.2007 - 22:00 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|